«Αυτή είναι η γιαγιά μου στα γενέθλιά της, φιλά την τρισέγγονή της 2 μέρες πριν πεθάνει»

Γιαγιά φιλά την τρισέγγονή της δύο μέρες πριν φύγει από τη ζωή

Αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι δεσμοί που χτίζουμε μέσα στα χρόνια. Αυτό που έχει σημασία είναι το εμείς. Ένα υπέροχο κείμενο – εξομολόγηση για την αξία των στιγμών που είναι μοναδικές

«Δεν έχει σημασία τελικά… το πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σου, το πόσο ακριβό το αυτοκίνητό σου, ο τίτλος πίσω από το όνομά σου, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή το μέτωπό σου. Δεν έχουν σημασία τελικά οι φανταστικές διακοπές σου ή η έλλειψή τους, οι αριθμοί στην ζυγαριά ή στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Ούτε η πίκρα που μπορεί να έχεις θαμμένη στην καρδιά σου. Άσ’την απλά να φύγει. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, πραγματικά.

Αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι δεσμοί που χτίζουμε μέσα στα χρόνια. Αυτό που έχει σημασία είναι το εμείς, οι άνθρωποι που σμίγουν με όλη την αγάπη, οι αναμνήσεις, μία ηχηρή, με ατέλειες οικογένεια που αγιαπιέται.

Αυτό που έχει σημασία είναι μία κοτοσαλάτα ή ένα παγωτό φτιαγμένο στο χέρι με πολλή αγάπη, είναι τα παιδιά με τα βρεγμένα μαγιό και πασαλειμμένα με σοκολάτες. Αυτό που έχει σημασία είναι οι ιστορίες, τα γέλια μας και τα κλάματά μας, είναι οι αγκαλιές, τα δάκρυα στα μάγουλά μας.

Αυτό που έχει σημασία είναι πώς την θυμόμαστε. Πώς θυμόμαστε τα χέρια της να φτιάχνουν ρολά κανέλλας, την αγάπη της για τα αρκουδάκια και τα μωρά που τους ζούλαγε τα πατουσάκια ή τις βιολέτες που λάτρευε να φυτεύει. Αυτό που τελικά έχει σημασία είναι πως αγαπούσε την οικογένειά της. Αυτήν την όχι τέλεια οικογένεια, αλλά την δεμένη, αγαπημένη οικογένεια.

Αυτή είναι η φωτογραφία της γιαγιάς μου στα 92α γενέθλιά της, στις 20 Ιουλίου 20222, δύο μέρες πριν πεθάνει. Φιλά την τρισέγγονή της… Αντίο, Νάβι»

Πηγή Love What Matters

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγο, τα 3 παιδιά του και αυτοκτόνησε

Αδιανόητοι γονείς έδωσαν σφηνάκια βότκα στο λίγων μηνών μωρό τους (vid)

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Τζέσικα Άλμπα – Η τρυφερή selfie αγκαλιασμένες (εικόνες)