Αυτά είναι τα ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να ξεφορτωθείς από τη ντουλάπα σου το 2022!

Αυτά είναι τα ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να ξεφορτωθείς από τη ντουλάπα σου το 2022!

Η μόδα κύκλους κάνει. Ρούχα και αξεσουάρ του παρελθόντος επιστρέφουν δυναμικά και άλλα «βλέπουν» τη μπογιά τους να περνά και να καταχωνιάζονται κάπου στη ντουλάπα περιμένοντας πότε θα έρθουν ξανά στη μόδα.

Αν έχεις χώρο, μπορείς να τα φυλάξεις για το όποτε αν… Διαφορετικά, αν είσαι κορίτσι που ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας κάθε χρονιά, μπορείς να τα χαρίσεις σε κάποια φίλη σου που δεν τα εξετάζει αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, κορυφαίοι στιλίστες μίλησαν και μας δείχνουν ποια ρούχα και αξεσουάρ πρέπει να «ξεφορτωθούμε» από τη ντουλάπα μας για το 2022, καθώς πια δεν είναι στη μόδα!

Τα κλασικά κολάν

Ειδικά, το μαύρο κολάν χρόνια τώρα έχει βολέψει τις περισσότερες, κυρίως τον χειμώνα. Αλλά όπως τονίζουν οι στιλίστες, φέτος δεν είναι η χρονιά τους.

Αλλά όπως τονίζουν οι στιλίστες, φέτος δεν είναι η χρονιά τους. Τα unitard έρχονται με φόρα για να εκτοπίσουν τα κλασικά κολάν που ήταν για όλες μας στιλιστικό «σιγουράκι». Τι είναι όμως τα unitard. Πρόκειται για ολόσωμες φόρμες (με μακριά μανίκια και μπατζάκια τον χειμώνα – ολόσωμα κορμάκια το καλοκαίρι), εκείνα δηλαδή που φοράς στον χορό, τα οποία άνετα μπορείς να βάλεις και στην καθημερινότητά σου.

Περισσότερα στο Infowoman.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πνίγηκε μωρό την ώρα που το τάιζαν!

«Το παιδί μου μιλά πολύ γρήγορα και δεν καταλαβαίνω τι λέει»: Η λογοπαθολόγος συμβουλεύει

Στα «λευκά» η Κύπρος: Εντυπωσιακά χιονισμένα τοπία – Παγώνουν οι καταρράκτες (εικόνες+video)