Αποκάλυψη βόμβα: Ο πρίγκιπας Κάρολος ανησυχούσε αν θα έβγαινε μαύρο το μωρό Χάρι-Μέγκαν

Αποκάλυψη βόμβα: Ο πρίγκιπας Κάρολος ανησυχούσε αν θα έβγαινε μαύρο το μωρό Χάρι-Μέγκαν

Στις 27 Νοεμβρίου 2017 ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγες ώρες αργότερα στο τραπέζι του πρωινού ο πρίγκιπας Κάρολος στράφηκε προς την σύζυγό του, Καμίλα, και της είπε: «Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζουν τα παιδιά τους». Εκείνη, ξαφνιασμένη, φέρεται να του απάντησε: «Φυσικά υπέροχα, όπως όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρη για αυτό».

Χαμηλώνοντας τη φωνή του, φέρεται να ρώτησε την Καμίλα: «Εννοοώ, ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το χρώμα της επιδερμίδα τους;»

Τα αποσπάσματα αυτά περιέχονται στο νέο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Chrisropher Andersen, και που φαίνεται ότι θα βάλει ξανά φωτιά στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο Άντερσεν, επικαλούμενος πολύ στενές πηγές στο περιβάλλον του Μπάκιγχαμ, αποκαλύπτει πως ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο άνθρωπος που ανησυχούσε για το χρώμα δέρματος του παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η δεύτερη είναι μιγάς.

Ο συγγραφέας δεν αποκαλύπτει αν αυτός είναι ο βασικός λόγος του Megxit.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αμερικανό συγγραφέα, η απορία αυτή του πρίγκιπα Καρόλου στη συνέχεια διαστρεβλώθηκε από άτομα προκειμένου να αποκτήσει μια ρατσιστική χροιά μέχρι να φτάσει στα αυτά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, αυτά τα άτομα – κατά τον συγγραφέα – προέρχονται από μια ομάδα υψηλόβαθμων συμβούλων του παλατιού που αποκαλούνται «οι άνδρες στα γκρι».

To βιβλίο φέρει τον τίτλο: «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» και δεν παραλείπει να σχολιάσει ότι είχε ενοχλήσει έντονα και τον πρίγκιπα Χάρι με τον Κάρολο να του εξηγεί πως «είναι υπερβολικά ευαίσθητος».

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου, πάντως, σχολίασε στην New York Post ότι «οι ισχυρισμοί του συγγραφέα είναι προϊόν φαντασίας και δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού».

Διαβάστε επίσης:

Χάρι – Μέγκαν: Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον πρίγκιπα Άρτσι

Η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Άρτσι είναι μία γλύκα – Δείτε πόσο μεγάλωσε (εικόνα)

Λίλιμπετ – Νταϊάνα: Η ιστορία πίσω από το όνομα που επέλεξαν Χάρι και Μέγκαν για την κόρη τους