Απίστευτο: Η στιγμή που αεροπλάνο πέφτει πάνω σε μια 27χρονη και την 3χρονη κόρη της (video)

Απίστευτο: Η στιγμή που αεροσκάφος πέφτει πάνω σε μια 27χρονη και την 3χρονη κόρη της (video)

Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα μεταφέρθηκαν μια 27χρονη μητέρα και η 3χρονη κόρη της στην Αργεντινή όταν επάνω τους έπεσε ένα μικρό αεροπλάνο το οποίο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα πραγματοποιούσε ελιγμούς.

Η Yésica και η 3χρονη Isabella επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν τα κόλπα που έκανε στον αέρα ο 35χρονος Fernando Endrigo το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αεροσκάφος με πιλότο τον 35χρονο το οποίο εκτελούσε τα αεροπλανικά μαζί με ένα δεύτερο παρόμοιο αεροσκάφος για τον γάμο ενός άλλου πιλότου άρχισε να χάνει ύψος πριν να «σκάσει» στο έδαφος με έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Το ασύλληπτο βίντεο:

Πως γλιτωσαν τα χειροτερα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτό που γλίτωσε τα χειρότερα για την 27χρονη και την κόρη της ήταν το γεγονός ότι το αεροσκάφος τύπου Rans S9 Chaos χτύπησε σε δέντρο πριν να συντριβεί στον δρόμο.

Ο 35χρονος πιλότος τραυματίστηκε στο στήθος, έσπασε τον αστράγαλό του ενώ φέρει τραύμα και στο κεφάλι με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη.

Η 27χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο μηριαίο οστό και την λεκάνη της και πλέον νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ενώ η 3χρονη κόρη της νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με τραύματα στον γοφό και την κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Ο μικρός Λουκάς δίνει μάχη με τη λευχαιμία και ζητά δότη μυελού των οστών

Τραγωδία: Αγοράκι 2 ετών ξεψύχησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Η Τζο Γεωργίου δίνει μάχη με σπάνιο καρκίνο και χρειάζεται τη βοήθειά μας