Απίστευτη νοσοκόμα αφού γέννησε έκανε η ίδια την εξέταση στο μωρό της (εικόνες)

Απίστευτη νοσοκόμα αφού γέννησε έκανε η ίδια την εξέταση στο μωρό της (εικόνες)

Παρά την εξάντληση και τους πόνους της μία νοσοκόμα και μητέρα έκανε η ίδια τον απαραίτητο έλεγχο στο νεογέννητο μωρό της.

Μία φωτογράφος γεννήσεων κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή και αποκάλυψε πως όσο κάνει αυτή τη δουλειά δεν έχει συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο!

Η ίδια διηγήθηκε την ιστορία στην σελίδα της Facebook, παραθέτοντας μία σειρά φωτογραφιών.

« Θα αναφερθώ σε αυτή τη μαμά.. γιατί αν και έχω πάει σε περισσότερες από 100 γέννες, δεν συνάντησα ποτέ κάτι αντίστοιχο!

Είναι μία από τις πιο απίστευτες νοσοκόμες που έχω γνωρίσει και η δουλειά της (που είμαι σίγουρη ότι θα υποστήριζε ότι είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο) είναι να φροντίζει τα νεογέννητα μωρά, δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους. Ακούει την καρδιά τους, μετρά την περιφέρεια του κεφαλιού τους, παίρνει το βάρος τους, τα μικρά τους αποτυπώματα … και πολλά άλλα!

Όταν συζητούσαμε πριν από την ημέρα της γέννας, μου είπε ότι ήθελε να κάνει μόνη της τις εξετάσεις του μωρού της. Κι εγώ είπα «OMG ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ – αλλά θα είσαι εντάξει μετά τον τοκετό;». Σαφώς τα είχε σκεφτεί και φροντίσει όλα. Μάλιστα όταν μέτρησε το ύψος του μωρού της, σχολίασε: «Είναι τόσο περίεργο να το κάνεις χωρίς γάντια !!».

Ήταν πραγματικά προνόμιο να προσκληθώ σε αυτή τη γέννα και να έχω την τιμή να απαθανατίσω με τον φακό μου τη συγκεκριμένη μαμά με το νεογέννητο αγοράκι της.

Η γέννα είναι τόσο απίστευτη και τόσο εκπληκτική», έγραψε χαρακτηριστικά η Alexadria Mooney.

Η γέννηση έλαβε χώρα στο Σεντ Λούις του Μιζούρι.

Διαβάστε επίσης:

Ουλίτιδα εγκυμοσύνης: 34χρονη μητέρα περιγράφει πώς έχασε όλα της τα δόντια

«Ο τεχνικός σας κράτησε συντροφιά στο τυφλό παιδί μου… Είναι τιμή που τον έχετε»

Δασοπυροσβέστης χαρίζει μυελό των οστών για να σώσει 6χρονο αγοράκι (εικόνες)