«Άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και είδα τα παιδιά της να κοιμούνται κάτω»

Άκουσε μία γυναίκα να κλαίει. Της έκανε εντύπωση, γιατί ακουγόταν αρκετή ώρα και κανείς δεν είχε δώσει σημασία. Τότε, εκείνη τη ρώτησε αν χρειάζεται κάτι. Άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και βρέθηκε μπροστά σε μία εικόνα που την άφησε άφωνη.

Μία νεαρή κοπέλα περιγράφει πώς έσπευσε να βοηθήσει μία μαμά που είχε ξεμείνει στο αεροδρόμιο και τα παιδιά της κοιμόντουσαν στην τουαλέτα, γιατί δεν είχε πού αλλού να πάει.

«Έχασα την πρώτη μου πτήση χθες και έπρεπε να πάρω την επόμενη. Ήμουν τόσο απογοητευμένη, αλλά τώρα κατάλαβα γιατί.

Όταν τελικά πήγα να δηλώσω τις αποσκευές μου, πήγα στο μπάνιο και άκουσα μία γυναίκα να κλαίει. Αναρωτιόμουν τι έπαθε, αν είναι οκ, αλλά μιλούσε ισπανικά και δεν ήξερα, αν θα με καταλάβαινε τι της έλεγα.

Έφυγα και ξαναπήγα στο μπάνιο τέσσερις φορές μέχρι να έρθουν οι αποσκευές μου και την άκουσα να λέει: «αλλά το λεωφορείο δεν θα έρθει μέχρι αύριο». Η καρδιά μου σταμάτησε, γιατί είχε ξεμείνει… Τη ρώτησα αν είχε κάποια εφαρμογή μεταφοράς χρημάτων και μου είπε όχι.

Μετά τη ρώτησα, αν μου επιτρέπει να της πληρώσω ένα ξενοδοχείο μέχρι αύριο και τότε σταμάτησε να κλαίει, άνοιξε μία πόρτα και είδα τα παιδιά της να κοιμούνται. Ένιωσα τόσο χαρούμενη που μπορούσα να τη βοηθήσω, γνωρίζοντας ότι θα σπαταλήσω τα λίγα χρήματά μου.

Πήγαμε στο κοντινότερο ξενοδοχείο και τις έκλεισα ένα δωμάτιο. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό, επειδή σκεφτόμουν: Πόσοι μπήκαν και βγήκαν από την τουαλέτα, την άκουγαν να κλαίει για ώρες και κανείς δεν της έδωσε σημασία; Είμαι χαρούμενη γιατί ήταν μία πολύ γλυκιά κοπέλα, προσιτή και είχε μωρά μαζί της.

Η κοπέλα έστειλε μήνυμα στην γυναίκα λέγοντας, πως αν χρειαστεί κάτι να της τηλεφωνήσει. Η γυναίκα απάντησε στον «επίγειο άγγελό» της, ευχαριστώντας τη για το καλό που της έκανε και τις είπε πως θα προσεύχεται στον Θεό για εκείνη.

Πηγή: Love What Matters