Ανείπωτη τραγωδία: Μητέρα πέθανε μετά τη γέννα ενώ θήλαζε – Η μοιραία πτώση με το μωρό

Ανείπωτη τραγωδία: Μητέρα πέθανε μετά τη γέννα ενώ θήλαζε - Η μοιραία πτώση με το μωρό

Μία ανείπωτη τραγωδία ακολούθησε την υπέρμετρη χαρά μίας οικογένειας που υποδέχθηκε το μωράκι της.

Η 36χρονη Μαρί βρέθηκε αναίσθητη στο πάτωμα του μαιευτηρίου πάνω από το σωματάκι του 4 ημερών γιου της, μία ώρα αφότου οι γιατροί της είχαν κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο.

Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να την επαναφέρει στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο, ενώ 36 ώρες μετά πέθανε και το νεογέννητο μωράκι της. Αυτό που εκτιμάται, είναι ότι η μητέρα υπέστη επεισόδιο ενώ θήλαζε και έπεσε από το κρεβάτι μαζί με το μωρό.

Παρά το γεγονός, ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, νοσοκομειακές πηγές επισημαίνουν, ότι η μητέρα τριών παιδιών είχε επιληψία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cork στην Ιρλανδία, ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της χώρας. Ο Ιρλανδός υπουργός Υγείας τόνισε ότι θα διεξαχθεί μία ανεξερτάτητη έρευνα για τους δύο θανάτους και μία ξεχωριστή από το νοσοκομείο.

Ο θάνατος της γυναίκας σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της, τον σύζυγο και τα άλλα δύο αγοράκια τους, καθώς και σε ολόκληρη την Ιρλανδία. Ο χαροκαμένος σύζυγος και πατέρας την περιέγραψε ως μία υπέροχη μαμά που λάτρευε τα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης:

«Μαμά, μπορείς να με ακούσεις κι εσύ λίγο;»: Γιατί πρέπει να δίνουμε σημασία στις «κραυγές» των παιδιών μας

Τα πιο μικρά προωράκια του κόσμου έγιναν 3 ετών και είναι πιο χαρούμενα από ποτέ!

Αδιανόητο: Οικογένεια βασάνισε μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι σε 12ωρο εξορκισμό!