Αδιανόητο: 9χρονος νίκησε τον καρκίνο και τον στραγγάλισε ο ίδιος ο πατέρας του

Αδιανόητο: 9χρονος νίκησε τον καρκίνο και τον στραγγάλισε ο ίδιος ο πατέρας του

Μία αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με θύμα ένα 9χρονο αγοράκι, το οποίο βρέθηκε νεκρό πίσω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μικρός βρέθηκε στραγγαλισμένος και για τον θάνατό του συνελήφθησαν οι δύο γονείς του. Ο 9χρονος Τσαρλς είχε υποστεί και στο παρελθόν κακοποίηση από τον πατέρα του το 2019, ωστόσο δεν κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από τη μητέρα, καθώς είχε βεβαιώσει τις Αρχές, ότι θα κρατήσει τα παιδιά της μακριά από εκείνον, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και δύο χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 2021.

Στις 4 Μαΐου φέτος, δηλώθηκε η εξαφάνιση του 9χρονου παιδιού από τη μητέρα, η οποία είπε στους αστυνομικούς, ότι τα παιδιά της δεν είχαν έρθει επαφή για πολλούς μήνες με τον άντρα της. Ωστόσο, αργότερα το βράδυ της ίδιας ημέρας ανασκεύασε την κατάθεσή της, τονίζοντας  ότι λίγες ημέρες πριν τα είχε αφήσει μαζί του για να βγει έξω. 

Το παιδί φέρεται να δολοφονήθηκε λίγες μέρες μετά και το πτώμα του βρέθηκε κοτνά στο σπίτι.  Η Tribune-Review ανέφερε, ότι η μήνυση εναντίον του πατέρα λέει ότι γείτονες άκουσαν το παιδί να φωνάζει «Όχι, όχι, συγγνώμη» περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της 4ης Μαΐου. Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε το επόμενο πρωί γυμνό, κάτω από ενα μικρό ψυγειάκι και παλιά έπιπλα.

Πάνω στο σώμα του είχε λάσπη, οι πιτζάμες του ήταν κρεμασμένες στα δέντρα, ενώ από τις κάμερες ασφαλείας η αστυνομία είδε έναν άνδρα να κουβαλά ένα φτυάρι και να σπρώχνει ένα ποδήλατο, που πιθανότατα να ήταν οτυ παιδιού. 

Η τραγική ειρωνεία

Αδιανόητο: 9χρονος νίκησε τον καρκίνο και τον στραγγάλισε ο ίδιος ο πατέρας του

Το πιο τραγικό από όλα, ωστόσο, ήταν ότι το παιδί είχε νικήσει τον καρκίνο, πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα του. Τον Μάιο, δεν υπήρχε κανένα σχόλιο για το πώς πέθανε ο μικρός.

«Μόνο έκανε ποδήλατο, έπαιζε με τις αδελφές του και του συνέβη κάτι τέτοιο, είναι απίστευτο», είπε ο άνθρωπος που εντόπισε το πτώμα του 9χρονου παιδιού.

Προσφάτως, η μητέρα του τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του παιδιού, ανέφερε πως έψαχνε πληροφορίες για το τραγικό γεγονός. Πλέον, ο πατέρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, περιύβριση νεκρού, στραγγαλισμό, απόκρυψη θανάτου και άλλες βαριές κατηγορίες.

Από την πλευρά της, στη μητέρα αποδόθηκαν κατηγορίες για πολλαπλά αδικήματα, όπως της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο και παρεμπόδιση της σύλληψης άλλου ατόμου, ενώ δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τον ρόλο που μπορεί να έπαιξε στο θάνατό του.

Διαβάστε επίσης: