2χρονο παιδάκι σώθηκε από σφοδρό τρακάρισμα επειδή οι γονείς του έκαναν το αυτονόητο

Σώο και αβλαβές βγήκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, ένα δίχρονο αγοράκι εχθές, Τρίτη 9 Ιουλίου, σε τροχαίο στην Πάφο.

Το χρονικό του τροχαίου ατυχήματος

Στο τροχαίο, που συνέβη στο δρόμο Μεσόγης – Τσάδας γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης, ενεπλάκησαν δύο οχήματα, τα οποία οδηγούνταν από έναν 28χρονο και έναν 47χρονο, αντίστοιχα.

Το ένα εκ των δύο οχημάτων, μάλιστα, κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι. Στο σημείο, έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό του οδηγού, ενώ έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το νέο τροχαίο διενεργεί η Αστυνομία.

Στην σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου υποβλήθηκαν σε ακτινολογικές εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία.

Ο 47χρονος οδηγός, υπέστη κατάγματα και στα δύο πόδια και κρίθηκε απαραίτητο να κρατηθεί για νοσηλεία. Η κατάστασή του όμως, δεν χαρακτηρίζεται επικίνδυνη.

Ο 28χρονος φέρει κακώσεις και θεωρήθηκε σκόπιμο να κρατηθεί στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς.

Το 2χρονο αγοράκι και η σωστή επιλογή των γονιών

Στο όχημα του 47χρονου, επέβαινε και το 2χρονο παιδάκι του, το οποίο – ευτυχώς- βρισκόταν καθισμένο και δεμένο στο παιδικό κάθισμά του.

Το παιδί δεν τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από την μητέρα του, σχεδόν αμέσως μετά την σύγκρουση.