Λεμεσός: 2 μικρά παιδιά αφήνει πίσω του ο 32χρονος που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα – Τι έδειξε η νεκροψία

Σοκαρισμένη είναι από εχθές η τοπική κοινωνία της Λεμεσού μετά την είδηση για τον άδικο χαμό του 32χρονου Ανδρέα Παναγή, ο οποίος καταπλακώθηκε από φορτηγό που προσπαθούσε να επισκευάσει.

Το τραγικό συμβάν

Το δυστύχημα συνέβη την Τρίτη 9 Ιουλίου όταν ο 32χρονος προσπαθούσε να επισκευάσει βαρύ όχημα, το οποίο βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα.

Kάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, ο κρίκος που κρατούσε ανυψωμένο όχημα, υποχώρησε και καταπλάκωσε τον νεαρό, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος, ο  Ανώτερος Λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Κύπρος Κύπρου, ανέφερε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ενώ θα συνεχιστούν και αύριο. Σημείωσε ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και τυχών αστοχία του υδραυλικού συστήματος του φορτηγού καθώς και άλλα ενδεχόμενα.

Τα ευρήματα της νεκροτομής

Το πρωί της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του νεαρού άντρα και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε διατομή της σπονδυλικής στήλης.

Πατέρας δύο μικρών παιδιών

Δυστυχώς, ο 32χρονος Ανδρέας Παναγή είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Συγκεκριμένα, αφήνει πίσω του ένα μωρό δύο ετών και το ένα βρέφος, μόλις λίγων μηνών.