15χρονη θύμα βιασμού σε πάρκο – Ο θύτης την προσέλκυσε ζητώντας να δανειστεί το κινητό της

Φρίκη και αποτροπιασμός: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του απειλώντας τη με μαχαίρι

Τον χειρότερο εφιάλτη της έζησε 15χρονη, σε πάρκο του Μάντσεστερ της Μ. Βρετανίας, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα που για να την προσεγγίσει ζήτησε να δανειστεί το κινητό της τηλέφωνο.

Η 15χρονη περπατούσε στο Chadderton Hall Park, της περιοχής του Oldham, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν δέχθηκε την επίθεση. Η νεαρή βρισκόταν δίπλα σε πρασιά, όταν ο άνδρας την πλησίασε και ζήτησε να δανειστεί το τηλέφωνό της.

Εκείνη ακολούθησε τον άνδρα, ο οποίος μιλώντας δήθεν στο τηλέφωνό της άρχισε να περπατά προς ένα πιο σκοτεινό μονοπάτι, δίπλα στο ποτάμι. Εκεί την παγίδευσε και τη βίασε.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τον δράστη και κάνει έκκληση σε όποιον τυχόν τον έχει δει. Πρόκειται για άνδρα γύρω στα 30, μετρίου αναστήματος, με σκούρα επιδερμίδα που φορούσε μαύρα ρούχα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας που ερευνά την υπόθεση, εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούνται στην περιοχή προκειμένου ο ένοχος να βρεθεί.

Μέχρι τότε, το κορίτσι, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει στο πλευρό της ιατρικό προσωπικό και ψυχολόγους που την στηρίζουν και θα αναλάβουν να αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα από την επίθεση.

Πηγή: dailymail.co.uk