Ζευγάρι κέρδισε διαγωνισμό στο Facebook και απέκτησε μωρό έπειτα από 14 αποτυχημένες εξωσωματικές

Η 47χρονη Jo Scallen και ο σύζυγός της, ο 49χρονος Jason, από το Λονδίνο, έπρεπε να βιώσουν 14 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής μέχρι να αγκαλιάσουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι, μάλιστα, σκεφτόταν να παρατήσει τις προσπάθειες μέχρι που κατάφεραν να αποκτήσουν αυτό που πάντα ονειρεύονταν, ένα μωρό.

Η Jo και ο Jason προσπαθούσαν να κάνουν παιδί από το 2000 και έκτοτε σχεδόν κάθε χρόνο βίωναν και μία αποβολή. Τα οικονομικά τους δεν βοηθούσαν, ενώ οι γιατροί έφτασαν σε σημείο να τους παροτρύνουν να σταματήσουν τις προσπάθειες.

Ο διαγωνισμός στο Facebook και το ταξίδι στα Κατεχόμενα που τους άλλαξε τη ζωή 

Η γυναίκα είχε αποφασίσει να κάνει αυτό που της είπαν οι γιατροί, όταν -μέσα στην απελπισία της – έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό στο Facebook. Έπαθλο ήταν μια δωρεάν θεραπεία γονιμότητας στο νησί της Κύπρου.

πηγή: mirror.co.uk

Η ζωή τους άλλαξε τον Νοέμβριο του 2018, όταν έμαθαν πως ήταν οι νικητές του διαγωνισμού.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέσω Τουρκίας στα κατεχόμενα και έκανε τη θεραπεία στην κλινική Dunya.

Αν και ένα λάθος οδήγησε σε αποτυχία του πρώτου κύκλου πριν την εξωσωματική, το ζευγάρι επέστρεψε στα κατεχόμενα τον Φεβρουάριο του 2019 για μια δεύτερη προσπάθεια.

πηγή: dailymail.com

Τέσσερις εβδομάδες μετά η 47χρονη έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό, ενώ οκτώ μήνες μετά έφερε στον κόσμο τη μικρή, Jessica Rose.