Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή συναυλία από το Παττίχειο, αφιερωμένη στους «ήρωες» της πρώτης γραμμής

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Συναυλία αφιερωμένη στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Μια εκδήλωση-φόρος τιμής σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που όλον αυτόν τον καιρό μάχονται για να μας προστατεύσουν από τον ιό Sars-cov-2.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε συνεργασία με την PwC Κύπρου παρουσιάζουν μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία σε αποκλειστική μετάδοση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ειδικά αφιερωμένη στο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό, που δίνει καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC κ. Ευγένιος Ευγενίου ανέδειξε ότι «οι τελευταίοι μήνες και ιδιαίτερα η περίοδος που διανύουμε, χαρακτηρίζονται από μεγάλη αβεβαιότητα και έντονες προκλήσεις ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι πρωταγωνιστές της περιόδου δεν είναι άλλοι από τους ήρωες της πρώτης γραμμής στους οποίους αφιερώνουμε αυτή τη συναυλία ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της πολύτιμης προσφοράς τους».

Το πρόγραμμα της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας θα περιλαμβάνει μια επιλογή από τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια όλων των εποχών.

Το κοινό σε όλη την Κύπρο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδια όπως το “Have yourself a Merry Little Christmas”, “Santa Baby”, “White Christmas”, και ορχηστρικά όπως τον «Χειμώνα» του Antonio Vivaldi και τη “Φαντασία πάνω στο Greensleeves” του Vaughan Williams.

Tα τραγούδια θα ερμηνεύσει η υπέροχη σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού, ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο καταξιωμένος μαέστρος Gerardo Estrada Martínez. «Προσκαλούμε όλους να συντονιστούν μαζί μας στη συναυλία αυτή που θα ζεστάνει τις καρδιές όλων μας!», αναφέρει το Παττίχειο σε ανακοίνωσή του.

Η συναυλία θα μεταδοθεί μόνο διαδικτυακά στις πιο κάτω ημερομηνίες και ώρες:

24 & 25 Δεκεμβρίου στις 11:00
26 & 27 Δεκεμβρίου στις 17:00

Η μετάδοση θα γίνει μέσα από τις σελίδες της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου – Cyprus Symphony Orchestra και της PwC Κύπρου – PwC Cyprus στο Facebook, αλλά και μέσα από το κανάλι YouTube της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου – CYSO Channel.