Αυτά δεν θα είναι τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα για τα δίδυμα του Μονακό, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Η μητέρα τους, πριγκίπισσα Σαρλίν, εισήχθη πριν λίγο καιρό σε μονάδα θεραπείας και είναι άγνωστο πόσο ακόμα θα παραμείνει εκεί. Η νέα γυναίκα υπέφερε από σωματική και ψυχική εξάντληση, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην γενέτειρά της τη Νότια Αφρική.
Σε χριστουγεννιάτικο χωριό τα δίδυμα

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει το χαμόγελο ζεστό στα χείλη τους, ο πατέρας τους πρίγκιπας Αλβέρτος ετοίμασε για τα παιδάκια μια έκπληξη. Μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή του, πριγκίπισσα Καρολίνα, τα πήγαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Μονακό.
Τα 6χρονα δίδυμα, λοιπόν, βρέθηκαν στα εγκαίνια του ετήσιου χριστουγεννιάτικου χωριού. Μαζί τους ήταν και ο γιος της Καρολίνα, Πιερ Κασιράγκι, και η σύζυγός του, Μπεατρίς Μπορομέο, οι οποίοι έδειχναν πολύ ευδιάθετοι.
Ο πατέρας τους κάνει ό,τι μπορεί για να τα στηρίξει

Τον τελευταίο καιρό, ο πρίγκιπας Αλβέρτος δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα δύο παιδιά. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την έξοδό τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό δείχνουν όλοι χαρούμενοι. Ο Ζακ χαϊδεύει μια τεράστια αρκούδα, ενώ η Γκαμπριέλα φορά μια στέκα με κέρατα ταράνδου! Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν επίσης σε ένα καρουζέλ.
Μια ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίστηκε πρόσφατα πως ο Αλβέρτος θέλει να είναι βέβαιος πως τα παιδιά του λαμβάνουν όλη την υποστήριξη και προστασία που χρειάζονται, δεδομένου ότι λείπει η μαμά τους. Πάντως είναι από τις σπάνιες φορές που ο Αλβέρτος είναι τόσο διαχυτικός με τα παιδιά.
πηγή φωτό: newmyroyals.com
Διαβάστε ακόμα:
Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Δείτε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε! (φωτο)
Σε οργανωμένη εκπαιδευτική δράση διαμαρτυρίας ενάντια στη βία καλούνται σήμερα οι εκπαιδευτικοί









