Ράγισαν τα καρδιές τα πριγκιπάκια του Μονακό: «Μαμά, μας λείπεις»

Ράγισαν τα καρδιές τα πριγκιπάκια του Μονακό: «Μαμά, μας λείπεις»

Μπορεί να είναι γαλαζοαίματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα πριγκιπόπουλα του Μονακό στερούνται παιδικότητας όπως όλα τα υπόλοιπα. Και η απουσία της μαμάς τους, πριγκίπισσας Σαρλίν, τους στοιχίζει πολύ.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάσκων γιόρτασαν το πρωί της Παρασκευής την Εθνική Ημέρα του Μονακό στο Παλάτι, ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν παραμένει σε «ανάρρωση» σε μυστική τοποθεσία εκτός του πριγκιπάτου.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα 6χρονοα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ, που συνόδευσαν τον πατέρα τους στη γιορτή, οποία σηματοδοτεί την ημέρα που ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στον θρόνο.

Το κενό της Σαρλίν κάλυψαν οι αδελφές του Καρολίνα και Στεφανί του Μονακό.

Οι ζωγραφιές που συγκίνησαν

Τα παιδιά δεν έδειξαν να είναι σε καλή διάθεση, κάτι που δικαιολογείται δεδομένης της συνεχόμενης απουσίας της μαμάς τους.

Ο πρίγκιπας Ζακ φόρεσε στρατιωτική στολή, ενώ η Γκαμπριέλλα ήταν στιλάτη με φόρεμα, παλτό και μπερέ.

Στο τέλος, τα πριγκιπόπουλα είχαν ένα τρυφερό μήνυμα προς τη μαμά τους. Τα δίδυμα έδειξαν στο κοινό ζωγραφιές όπου είχαν γράψει: «Μαμά μας λείπεις, Σε αγαπάμε μαμά.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hshprincealbertii

Το μήνυμα της Σαρλίν

Την ίδια ώρα η πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τη «μυστική τοποθεσία» της δηλώνοντας «παρούσα» στη γιορτή, έστω και από μακριά.

Στο βίντεο που μοιράστηκε φαίνεται η εθνική σημαία του πριγκιπάτου και ακούγεται ο εθνικός ύμνος καθώς σήμερα είναι η Εθνική Ημέρα του Μονακό – ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα για τους Μονεγάσκους.

Πάντως, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε, πως η σύζυγός του λαμβάνει θεραπεία σε κλινική ψυχικής υγείας «εκτός του Μονακό» καθώς η ασθένειά της έγινε σαφής «μέσα σε λίγες ώρες» από την άφιξή της από την Νότια Αφρική και η οικογένειά της παρενέβη για να ζητήσει τη βοήθειά της.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφανισμένη η πριγκίπισσα Σαρλίν από το Μονακό – Μόνος με τα παιδιά ο Αλβέρτος

Πριγκίπισσα… fashionista: Η 6χρονη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου ντυμένη με Dior και τσαντούλα των 3.000€ (εικόνες)

Η 17χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι βγαλμένη από τα παραμύθια (εικόνες)