Βιασμός 19χρονης: «Οι κυπριακές αρχές με ανάγκασαν να υπογράψω ψέματα», λέει η Βρετανίδα

Εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης στην Αγία Νάπα από 12 Ισραηλινούς. Πριν λίγες ημέρες η νεαρή κοπέλα παραδέχθηκε πως όσα κατήγγειλε ήταν ψευδή.

Έπειτα από δημοσίευμα της «The Sun», όμως, φαίνεται η υπόθεση να παίρνει άλλη τροπή…

Ένας προσωπικός φίλος της 19χρονης, είπε στην «The Sun», ότι η νεαρή Βρετανίδα ισχυρίστηκε ότι οι Κύπριοι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της. Μάλιστα, ο φίλος της, μπάρμαν στο επάγγελμα, ανέφερε ότι δεν της επέτρεψαν να καλέσει δικηγόρο και πως αν δεν απέσυρε τις αγωγές, θα προχωρούσαν σε συλλήψεις των φίλων της, όπως τουλάχιστον του έγραψε σε μηνύματα.

«Με έκαναν να υπογράψω ψέματα»

Μάλιστα, ο μπάρμαν δημοσιοποίησε sms της Βρετανίδας, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν», «Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέματα» και «Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους»!

Η 19χρονη παραμένει υπό κράτηση καθώς η δίκη της θα γίνει στις 7 Αυγούστου. Κατηγορείται για δημόσια βλάβη και ψευδή καταγγελία, ενώ έχει προκύψει ότι και στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία. Οπως αποδείχθηκε από βίντεο που διέρρευσε, η νεαρή είχε πάει με την θέλησή της με τους τρεις από τους 12 Ισραηλινούς που είχαν μαζί της σεξουαλική επαφή και έτσι ομολόγησε και η ίδια ότι έκανε την καταγγελία για να πάρει εκδίκηση. Οπως φαίνεται όμως, τα γυρίζει και πάλι σύμφωνα με τον φίλο της.

Τα μηνύματα που έστειλε η 19χρονη