Τραγωδία: Μωρό «έσβησε» ενώ έκανε μπάνιο – Tα 8 μοιραία λεπτά

Τραγωδία: Μωρό «έσβησε» ενώ έκανε μπάνιο - Το άφησε χωρίς επίβλεψη η μητέρα

Ένα περιστατικό που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για κάθε γονιό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν μία μητέρα άφησε το μωρό της χωρίς επίβλεψη και αποκοιμήθηκε, με συνέπεια αυτό  να χάσει τη ζωή του.

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι έβαλε το κοριτσάκι της στην μπανιέρα, την είπε είχε γεμίσει μέχρι απάνω με τρεχούμενο νερό, κι έπειτα την πήρε ο ύπνος για 10 λεπτά πριν ανακαλύψει τι είχε συμβεί.

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας δείχνουν ότι όσο το παιδί ήταν μόνο του στο μπάνιο, η νεαρή μαμά αντάλλασσε μηνύματα στο κινητό σε διπλανό δωμάτιο. Έπειτα, έγειρε το κεφάλι της για λίγο με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τη στιγμή που η 21χρονη μητέρα ανακάλυψε πως το παιδί της πνίγηκε μέχρι να καλέσει βοήθεια, πέρασαν 8 λεπτά κατά τα οποία προσπαθούσε να το επαναφέρει στη ζωή με ΚΑΡΠΑ.

Ο ιατροδικαστής με τη σειρά του, έκρινε ως «ατύχημα» τον θάνατο του 1χρονου με αιτία θανάτου τον πνιγμό. Οι αρχές, ωστόσο, ισχυρίζονται πως, το να αφήνεις ένα μωρό μόνο του στο μπάνιο, είναι εγκληματικό και η νεαρή μητέρα παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

Πηγή: cafemom.com

Διαβάστε επίσης:

Η σαλμονέλα σταματά την παραγωγή στο μεγαλύτερο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου

«Είμαι δυσλεκτική, με θεωρούσαν τελευταία στην τάξη, όμως αποφοίτησα και έγινα παιδαγωγός»

Προσοχή! Αν έχετε αυτά τα κεφτεδάκια κοτόπουλου στο ψυγείο σας, ΜΗΝ τα καταναλώσετε! (εικόνα)