Τοποθέτηση κλιματιστικών σε σχολεία από την εταιρεία Cyfield

Για την απόφαση της εταιρείας Cyfield να αναλάβει όλες τις εργασίες και τα έξοδα για τοποθέτηση κλιματιστικών σε τρία δημοτικά σχολεία και δύο νηπιαγωγεία της Λευκωσίας, ενημέρωσε σήμερα την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου, ο Διευθυντής της εταιρείας Cyfield Group κ. Γιώργος Χρυσοχός.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υπουργού, παρουσία και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) Δρ. Μαρίνας Ιωάννου Χασάπη, ο κ. Χρυσοχός ενημέρωσε την Υπουργό για τις μέχρι σήμερα ενέργειες. Συγκεκριμένα, η κα. Υπουργός ενημερώθηκε ότι εξασφαλίστηκε ήδη από τις οικείες Σχολικές Εφορείες γραπτή αποδοχή της δωρεάς για το Δημοτικό Σχολείο Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία και τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Χρυσελεούσας και Αγίας Μαρίνας στον Στρόβολο. Η εγκατάσταση των κλιματιστικών σε όλες τις αίθουσες των πιο πάνω σχολείων θα γίνει εντός των θερινών διακοπών, ώστε να τεθούν σε πλήρη λειτουργία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε συνεννόηση πάντα και με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΥΠΑΝ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Χρυσοχός αναφέρθηκε στο μεγάλο αυτό ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία και ιδιαίτερα τους/τις μαθητές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς, δηλώνοντας την πρόθεση της εταιρείας Cyfield, πέραν της τοποθέτησης των κλιματιστικών στα πέντε υπό αναφορά σχολεία, να αναλάβει πρωτοβουλία έτσι ώστε και άλλες εταιρείες να προβούν σε ανάλογες ενέργειες, με στόχο η τοποθέτηση των κλιματιστικών να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Από πλευράς της η Υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Χρυσοχό και την εταιρεία Cyfield για την πρωτοβουλία τους να εγκαταστήσουν κλιματιστικά στα τρία αυτά δημοτικά σχολεία και τα δύο νηπιαγωγεία, και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τη συνδρομή όλων θα υλοποιηθεί ο στόχος της κυβέρνησης για εγκατάσταση κλιματιστικών σε όλα τα δημόσια σχολεία εντός τριετίας.

Διαβάστε επίσης

Το χάπι που θα σε βοηθήσει να πετύχεις εγκυμοσύνη ενώ υποβάλλεσαι σε εξωσωματική γονιμοποίηση

Μωρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας έσμιξε με τη δίδυμη αδερφή του 11 μήνες μετά την γέννησή τους