Το υπέροχο 4D υπερηχογράφημα που δείχνει το ένα διδυμάκι να φιλάει το άλλο (φωτό)

Το υπέροχο 4D υπερηχογράφημα που δείχνει το ένα διδυμάκι να φιλάει το άλλο (φωτό)

Το θαύμα της κύησης και του ερχομού ενός μωρού στον κόσμο είναι μεγαλειώδες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για περιπτώσεις δίδυμης κύησης όπου τα έμβρυα από την κοιλιά της μαμάς έχουν ένα μοναδικό δέσιμο που τους ακολουθεί μια για πάντα.

Αλιεύσαμε στη σελίδα του μαιευτήρα – γυναικολόγου Κωνσταντίνου Περιστέρη το εκπληκτικό  στιγμιότυπο 4D υπερηχογραφήματος, όπου το ένα διδυμάκι φαίνεται να φιλά το άλλο.

Η ανάρτηση του γυναικολόγου για το τρυφερό φιλί των διδύμων εμβρύων

Το υπέροχο 4D υπερηχογράφημα που δείχνει το ένα διδυμάκι να φιλάει το άλλο (φωτό)

Μάλιστα συνοδεύει την φωτογραφία με μια τρυφερή ανάρτηση που εξηγεί το μεγαλείο της ενδομήτριας ζωής. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Η ενδομήτρια ζωή είναι – πράγματι – αξιοθαύμαστη! Και η εμβρυομητρική ιατρική έχει ρίξει φως στις διαφορετικές πτυχές των πρώτων εννέα μηνών της ζωής του εμβρύου σε τέτοιο βαθμό που τώρα κατανοούμε πόσο βαθιά εντυπώνεται η περίοδος της εγκυμοσύνης στη νέα ζωή.

Ένα μεγάλο συμπέρασμα είναι ότι η γονεϊκότητα δεν ξεκινά όταν γεννηθεί το παιδί, αλλά από τη σύλληψη, καθώς το έμβρυο καταγράφει τα πάντα. Ήχους, συναισθήματα, αγγίγματα στην κοιλίτσα της μαμάς του, τα λόγια των γονέων…

Το να αγαπάμε και να φροντίζουμε την εγκυμονούσα στο μέγιστο βαθμό είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον της κοινωνίας… ώστε να φέρνουν στο κόσμο υγιή και ευτυχή παιδιά».

Το post του μαιευτήρα

Διαβάστε επίσης

Mila Kunis και Ashton Kutcher παραδέχονται πως κάνουν τα παιδιά μπάνιο μόνο όταν «βλέπουν τη βρομιά»

Από 1η Αυγούστου τα rapid test μόνο σε αδειοδοτημένα κλινικά εργαστήρια

“Θα μου λείψει αυτό”: Η συγκινητική εξομολόγηση μιας μαμάς για τα παιδιά της που μεγαλώνουν