Το πιο γλυκό βίντεο: 6χρονος βοηθά τον μπαμπά του να ξαναβρεί την ψυχραιμία του

Το πιο γλυκό βίντεο: 6χρονος βοηθά τον μπαμπά του να ξαναβρεί την ψυχραιμία του

Μερικές φορές χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση: Ότι τα παιδιά έχουν πάντα δίκιο. Το να έχεις παιδιά δεν είναι κάτι εύκολο και ακόμη κι αν είσαι αυθεντία στο gentle parenting, θα έρθουν και οι μέρες που θα φτάσεις στα όριά σου.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok ένα 6χρονο αγοράκι δίνει στον μπαμπά του αυτό που εκείνη τη στιγμή χρειάζεται περισσότερο, έπειτα από μία δύσκολη μέρα.

«Μετά από 2,5 ώρες που προσπαθεί να ηρεμήσει ένα 3χρονο σε παροξυσμό, τα νεύρα μας γίνονται κουρέλια. Κι εδώ δείτε πώς το χειρίστηκε το 6χρονο παιδί μας», ξεκινά το βίντεο.

Το στιγμιότυπο, που καταγράφηκε από τις κάμερες του σπιτιού, εκτυλίχθηκε στην τραπεζαρία και δείχνει τον 6χρονο να κάθεται μόνος στο τραπέζι, ενώ παίρνει βαθιές ανάσες στη σιωπή και τα χέρια του σε στάση προσευχής.

Στο βάθος ακούγεται το 3χρονο αδελφάκι του να βρίσκεται σε κρίση και να φωνάζει. Ο μπαμπάς δείχνει να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και να ρωτά τον 6χρονο αν είναι οκ. Εκείνος του απαντά θετικά. Εκείνη τη στιγμή ο μπαμπάς σε απόγνωση κρατά το κεφάλι του και λέει: «Ω θεέ μου» και ο μικρός απαντά: «Νομίζω, ότι πρέπει να πάρουμε μερικές βαθιές ανάσες μαζί»

Ένας εκνευρισμένος γονέας θα μπορούσε εύκολα να παρακάμψει αυτή την πρόταση και να συνεχίσει με την κακή του διάθεση, ωστόσο αυτός ο μπαμπάς προτίμησε να ανοίξει την καρδιά του στον μικρό του και έτσι μαζί ξεκίνησαν τις βαθιές ανάσες.

Όταν ηρέμησε, ευχαρίστησε το παιδί του.

Ένα βίντεο που αξίζει κάθε γονιός να δει:

@mollymikos #selfregulation #meltdowns #threenagers #precociouschildren ♬ original sound – mollymikos

Διαβάστε επίσης:

«Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα και χαρίστε χαρά και ζεστασιά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Θα λιώσετε με αυτό το μωρό που αναγνωρίζει για πρώτη φορά τον εαυτό του στον καθρέφτη! (video)

Ένοχος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών δάσκαλος στο σχολείο που πήγαιναν Τζορτζ-Σάρλοτ