Το «Μαγικό Πάρκο» του Δήμου Αγλαντζιάς περιμένει μικρούς και μεγάλους για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι

Το «Μαγικό Πάρκο» του Δήμου Αγλαντζιάς περιμένει μικρούς και μεγάλους για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, Δήμος Αγλαντζιάς φορά τα γιορτινά του και από τις 15 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2022 μετατρέπει το Πάρκο Σπύρος Κυπριανού σε «Μαγικό Πάρκο Cablenet-Αγλαντζιάς», προσφέροντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πολύχρωμα φώτα, παιχνίδια, ζωντανή μουσική και ποικίλες άλλες δραστηριότητες θα βάλουν στο πνεύμα των ημερών όλους τους επισκέπτες, μεταφέροντας στους Δημότες της Αγλαντζιάς και της ευρύτερης Λευκωσίας λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες μας, ενώ στο «Μαγικό Πάρκο Cablenet- Αγλαντζιάς» θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά με ποιοτικό φαγητό, άφθονο ποτό και πολλές επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγλαντζιας και στη σελίδα του Δήμου στο Facebook. Μέγας Χορηγός του «Μαγικού Πάρκου» είναι η Cablenet. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Mix FM. Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινές 16:00-22:00 Σαββατοκύριακα 10:00 – 22:00.

Διαβάστε επίσης:

Ώρες αγωνίας για 15χρονη και 17χρονη που εξαφανιστηκαν από τη Λευκωσία (εικόνες)

Ένα χριστουγεννιάτικο παζαράκι χάρισε χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Φαντασία: Η θρυλική ταινία του Γουόλτ Ντίσνεϊ που άλλαξε την ιστορία του animation