Μαμά σπάραξε, οταν διάβασε τι ζήτησε η κορούλα της από τον Άγιο Βασίλη

Μαμά σπάραξε, οταν διάβασε τι ζήτησε η κορούλα της από τον Άγιο Βασίλη

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου,  μία εποχή μαγείας, κυρίως για τα παιδιά. Είναι η εποχή του χρόνου που το φανταστικό και το πραγματικό μπορούν να συνυπάρχουν. Σε αυτό το πνεύμα, ένα μικρό κοριτσάκι ζήτησε κάτι πολύ μεγάλο στο γράμμα που έγραψε στον Άγιο Βασίλη.

Η μητέρα της αποφάσισε να μοιραστεί το γράμμα της κόρης της στο TikTok και ένα από τα «δώρα» της λίστας της άγγιξε πραγματικά τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς πολλών ανθρώπων, οι οποίοι ευχήθηκαν αυτή η επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα.

Και όσο η λίστα προχωρούσε οι ευχές τις γίνοντας ακόμη πιο σοβαρές. Η μητέρα, όταν διάβασε το γράμμα της κόρης της στον Άγιο Βασίλη, ράγισε η καρδιά της. Μπορεί να περιείχε τις συνηθισμένες επιθυμίες που μπορεί να έχει ένα σύγχρονο παιδί, όπως ένα παιχνίδι ή ένα iPhone. Όμως, στο τέλος οι επιθυμίες της ήταν πολύ πιο πραγματικές. Το μικρό κοριτσάκι ζήτησε περισσότερους φίλους και λιγότερο bullying σε εκείνη.

Η μητέρα μοιράστηκε το γράμμα, καθώς πίστευε, ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μία συζήτηση. Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, έγραψε στη λεζάντα: «Δεν θα το πόσταρα ποτέ, αλλά ξέρετε τι είναι να είσαι ένα 8χρονο το 2022. Ίσως να πρέπει να συζητήσουμε λίγο για αυτό…»

Το βίντεο που κέρδισε 3,9 εκατομμύρια προβολές πυροδότησε μία συζήτηση ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου.  Πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν να στείλουν στο κοριτσάκι με ένα κουτί μερικά όμορφα δώρα και κάρτες με όμορφες ευχές.

@theboliversI wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon – Kina

Πώς αντέδρασε το διαδίκτυο

«Πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το bullying. Κι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», έγραψε ένας από τους χρήστες.

«Είμαι δασκάλα. Αν αυτό το κορίτσι ήταν μαθήτριά μου, θα ήθελα να το γνωρίζω. Σας παρακαλώ μιλήστε στη δασκάλα της», ανέφερε μία άλλη χρήστης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πρότειναν στη μητέρα να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της αυτό το γράμμα. Υπάρχουν γονείς που μπορεί το παιδί τους να έχει γράψει μία παρόμοια λίστα.

«Το 9χρονό μου φέτος ζήτησε να είναι “Όμορφο”. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου», σημείωσε ένας άλλος χρήστης.

Διαβάστε επίσης:

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό πάρκο – Κατέστρεψαν την παιδική χαρά

Απίθανο βίντεο: Δείτε με πόση γλύκα κοιτάζει ένα 3 μηνών κοριτσάκι τον μπαμπά του – «Έλιωσε» το διαδίκτυο

Σχολική χρονιά 2023-24: Πότε θα γίνουν οι εγγραφές σε Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά