Το γέλιο και η μουσική συναντώνται κάτω απ’ τον Αυγουστιάτικο ουρανό!

Όταν το γέλιο και η μουσική συναντώνται κάτω απ’ τον Αυγουστιάτικο ουρανό, δίνουν ελπίδα, φωτίζουν τον κόσμο και αλλάζουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, προσφέροντας τους τα απαραίτητα.

Ο κωμικός και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του Τεύκρος Νεοκλέους, Μαριλένα Χαραλαμπίδου και Γιώργος Κλεάνθους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special» που παρουσιάζει η Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για ένα music comedy show για τη στήριξη του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος της δωρεάν κατ’ οίκον διανομής φαγητού σε άπορες οικογένειες με παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Από το 1998 η κουζίνα του ΚΕΠΑ μαγειρεύει καθημερινά και συσκευάζει φαγητό το οποίο διανέμεται στα σπίτια συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

Κάτω απ’ τα αστέρια, με αγαπημένη μουσική των 80s & 90s και stand up comedy by Louis Patsalides, ο ταλαντούχος παρουσιαστής και η ομάδα του, στήνουν ένα μαγικό καλοκαιρινό πάρτι. Τραγούδια περασμένων δεκαετιών που χορέψαμε και αγαπήσαμε συνδυάζονται αρμονικά με το stand-up comedy του Λούη Πατσαλίδη σε μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, αναμνήσεις και νοσταλγία κατάλληλη για όλη την οικογένεια!

  • Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για τη στήριξη του ΚΕΠΑ
  • Παρασκευή 11 Αυγούστου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας, 21.00
Διαβάστε επίσης:

Είναι κακό να βαριούνται τα παιδιά;

Το Riverland διοργανώνει -σήμερα- μια ξεχωριστή βραδιά