Το απίθανο κόλπο μίας μαμάς για να τσεκάρει αν τα αγοράκια της σηκώνουν το καπάκι της τουαλέτας

Η αιώνια συζήτηση στα σπίτια που έχουν αγόρια είναι το καπάκι της τουαλέτας. Αιώνιο ζήτημα, ομολογουμένως! Και δεν είναι λίγοι οι γονείς που θα αναγνωρίσουν τη μάχη των μαμάδων για μία καθαρή τουαλέτα σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά.

Μία μητέρα, λοιπόν, πήρε άπειρα συγχαρητήρια για το… «σατανικό» κόλπο που σκέφτηκε, προκειμένου να τεστάρει αν τα αγοράκια της λένε την αλήθεια ότι σήκωσαν το καπάκι της τουαλέτας για τα τσίσα τους.

Το βίντεο, μάλιστα, που ανέβασε στο TikTok έγινε viral με περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια views. Αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που την έκανε να ανακαλύψει την αλήεθια είναι αρκετά απλό: τοποθέτησε στα κενά κάτω από το καπάκι χαρτονομίσματα και απλά περίμενε ποιος… θα το βρει πρώτος. Εκείνη ή τα παιδιά;

Ειδικότερα, στα πλάνα εμφανίζεται να κολλά το χαρτονόμισμα τοποθετημένο μέσα σε μία πλαστική σακουλίτσα. «Σε ένα σπίτι με αγόρια για να δούμε ποιος σηκώνει το καπάκι της λεκάνης», φαίνεται να λέει.

Τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου πάντως ήταν ποικίλα. Ένας γονιός έγραψε στην μητέρα: «Τι; Το αντίθετο ισχύει. Τα αγόρια σηκώνουν το καπάκι, αλλά δεν το κατεβάζουν ποτέ», ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε λέγοντας: «Ο κρυμμμένος θησαυρός δεν θα βρεθεί ποτέ».

Άλλοι έγραψαν ότι από τη στιγμή που θα ανακαλύψουν τα χρήματα θα το κάνουν συνέχεια, ενώ άλλοι επαίνεσαν την μητέρα ότι μεγαλώνει εξαιρετικά τα παιδιά της.