Την χτύπησε κεραυνός ενώ περπατούσε και γέννησε εσπευσμένα στους 7 μήνες

Πρωταγωνίστρια μιας απίστευτης ιστορίας που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή και έθεσε σε τεράστιο κίνδυνο το μόλις 7 μηνών έμβρυο που κυοφορούσε στα σπλάχνα της βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη η Meghan Davidson.

Η Meghan Davidson, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, έφερε στον κόσμο το μωρό της δύο μήνες νωρίτερα όταν χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ περπατούσε στον δρόμο με τη μητέρα της κοντά στο σπίτι της στη Φλόριντα. Η 26χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εκεί γέννησε το μωράκι που πήρε το όνομα Owen και μεταφέρθηκαν και οι δύο στην εντατική.

Η κατάσταση του μωρού δεν είναι γνωστή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία της νέας μητέρας έχει παρουσιάσει βελτίωση. Έχει μειωθεί το οξυγόνο που της παρέχεται αλλά η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Δεν είναι ακόμη γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες η Meghan χτυπήθηκε από τον κεραυνό ενώ, όπως αναφέρει η οικογένεια, αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία της μαμάς και του παιδιού.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας από τα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να φέρουν το μωρό στον κόσμο καθώς η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα της γυναίκας η οποία είδε την κόρη της να καταρρέει από το χτύπημα του κεραυνού.Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, η οικογένεια δέχεται εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια για γρήγορη ανάρρωση της μητέρας και του άτυχου μωρού μετά από αυτό το ασυνήθιστο συμβάν.