Τι απέγινε τελικά το κοριτσάκι που εγκατέλειψε ο μπαμπάς του σε αυλή σπιτιού

Τι απέγινε τελικά το κοριτσάκι που εγκατέλειψε ο μπαμπάς του σε αυλή σπιτιού

Πριν από λίγες ημέρες, ένας μπαμπάς είχε παρατήσει το 8χρονο κοριτσάκι του στο υπόστεγο μιας αυλής σπιτιού στο Τέξας και στη συνέχεια έκλεψε το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Το ζευγάρι βρήκε λίγες ώρες μετά το παιδί και κάλεσε την αστυνομία, ενώ διαπίστωσε, ότι είχε ένα σπασμένο πόδι, Ωστόσο, τι συνέβη μετά;

Ο 43χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη, κατέθεσε στην απολογία του, πως δεν είχε σκοπό να βλάψει την κόρη του. Ισχυρίστηκε, ότι είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης και τη νύχτα του συμβάντος ήταν υπό την επήρειά της. Πρόσθεσε, δε, ότι άφησε το κοριτσάκι στην αυλή του ζευγαριού, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, αλλά χάθηκε.

«Ήθελα βοήθεια. Η πρόθεσή μου ήταν να ζητήσω βοήθεια και να επιστρέψω για την κόρη μου. Όταν επέστρεφα, έχασα το δρόμο», ανέφερε ο πατέρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μέσα από ψυχιατρικό κατάστημα, όπου νοσηλεύεται, προτού οδηγηθεί στη φυλακή.

Δεν άφησαν τη μητέρα να το δει

Μετά τη διάσωση του κοριτσιού από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, δεν επετράπη στην μητέρα να το επισκεφθεί στο νοσοκομείο. Η μητέρα, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, δήλωσε, ενήμερη για την σύλληψη του 43χρονου, αλλά όχι για τη χρήση ναρκωτικά.

Όταν ανακάλυψε τι συνέβη στην κόρη της, πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ωστόσο, το προσωπικό τής ζήτησε να φύγει.

«Δεν έκανα κάτι λάθος. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να μας πετάξουν έξω από το νοσοκομείο και να μην της επιτρέψουν να έχει κάποιον κοντά της εκείνη τη στιγμή», είπε η μαμά του κοριτσιού και πρόσθεσε: «Ήταν μόνη και φοβισμένη. Κι αυτό ήταν λάθος σε πολλά επίπεδα. Δεν θα της έκανα ποτέ κάτι τέτοο και δεν γνώριζα, ότι ο πατέρας της θα μπορούσε να έχε μία τέτοια συμπεριφορά. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν, δεν ήξεραν τίποτα για όλο αυτό».

Τι απέγινε το παιδί

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες Πρόνοιας του Τέξας, οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στο μωρό και θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, με την μητέρα να ετοιμάζεται να ξεκινήσει διαδικασίες για να κερδίσει την επιμέλειά της.

«Αυτό που κάνουν στο μωρό μου είναι λάθος. Είναι ήδη πληγωμένο και εγκαταλελειμμένο από έναν άνθρωπο που υποτίθεται εμπιστευόταν. Κι εγώ δεν θα την αφήσω. Με χρειάζεται. Έχει ανάγκη από οικεία πρόσωπα που την αγαπούν και τη φροντίζουν. Το μωρό μου δεν πρέπει να υποφέρει άλλο. Με αναγκάζουν να την εγκαταλείψω, ενώ είναι φοβισμένη», λέει η μητέρα.

Όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του μωρού δεν έχουν επαφές. Ο 43χρονος πατέρας είχε αναφέρει, ότι η γυναίκα του δεν του μιλάει και καταλαβαίνει το λόγο.

Πάντως, παραμένει ασαφής ο λόγος που το παιδί δεν δόθηκε στη μητέρα του και μπήκε σε μονάδα αναδοχής. Πρόλα αυτά, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πρόνοιας του Τέξας, σημείωσε, ότι το παιδί δεν επέστρεψε στη μητέρα του, καθώς υπάρχουν ειδικές συνθήκες, όταν ένα παιδί απομακρύνεται από το σπίτι του, όπως ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο και να μην είναι ασφαλές, αν παραμείνει στο σπίτι του.

Ο πατέρας βρίσκεται υπό κράτηση, η έρευνα συνεχίζεται και ενδεχομένως να αντιμετωπίσει και νέες κατηγορίες.

Πηγή: Cafemom

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: 4χρονη πέθανε από επιθετικό καρκίνο – Η λάθος διάγνωση που αποδείχθηκε μοιραία

Νέο νομοσχέδιο: Αλλαγή φύλου από τα 16 με μια απλή αίτηση και μόνο 50 ευρώ

Προς όλες τις πρωτότοκες κόρες: «Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς εμάς;»