Θρίλερ στη Βρετανία: Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε δάσος – Ήταν αγνοούμενο από τον Ιανουάριο

Θρίλερ στη Βρετανία: Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε δάσος - Ήταν αγνοούμενο από τον Ιανουάριο

Τον εντοπισμό της σορού ενός βρέφους σε δασική περιοχή του Μπράιτον ανακοίνωσε η τοπική και η Μητροπολιτική Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για το αγνοούμενο νεογέννητο ενός ζευγαριού που επίσης αγνοείτο επί εβδομάδες.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη Βρετανία που παρακολουθεί από τις αρχές Ιανουαρίου τις εξελίξεις μετά από την εξαφάνιση της Κονστάνς Μάρτεν, γόνου αριστοκρατικής οικογένειας και του συντρόφου της, Μαρκ Γκόρντον, που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό.

Υπό κράτηση οι γονείς

Οι γονείς του μωρού, έχουν τεθεί υπό κράτηση και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με το BBC.

Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση του βρέφους ξεκίνησε όταν οι δύο του, η Κονστάνς Μάρτιν και ο Μάρκ Γκόρντον, έφυγαν από το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2022 στην περιοχή Έλθαμ, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Λονδίνου, και υιοθέτησαν έναν νομαδικό τρόπο ζωής.

Στις 5 Ιανουαρίου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στην περιοχή Μπόλτον, όπου το εγκατέλειψαν και πήραν ένα ταξί, το οποίο τους μετέφερε στο Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, πήραν ένα άλλο ταξί το οποίο τους πήγε στο λιμάνι του Έσεξ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο πατέρας της Μάρτιν, γόνος πλούσιας οικογένειας, αποκαλύπτει το «ποινικό παρελθόν» του Γκόρντον και απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί στην αστυνομία μαζί με το μωρό της το συντομότερο δυνατό, για να προστατευθούν.

Στις 27 Φεβρουάριου το ζευγάρι εντοπίζεται στο Μπράιτον και συλλαμβάνεται. Το μωρό, όμως δεν είναι μαζί τους και οι γονείς καθίστανται ύποπτοι για ανθρωποκτονία για αμέλεια.

Την Τετάρτη (1/3) έμελλε να γραφτεί ο τραγικός επίλογος του βρέφους, ο σορός του οποίου βρέθηκε μετά από μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης που οργάνωσαν οι τοπικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Το TikTok βάζει «κόφτη» στη χρήση της εφαρμογής από τα παιδιά – Τι αλλαγές έρχονται

Τραγωδία στα Τέμπη: Δίνει δείγμα DNA η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους που αγνοούνται

Τέμπη: Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τη σιδηροδρομική τραγωδία