«Θα γεννηθεί και θα πιάσει αμέσως δουλειά»: Τα αδιανόητα σχόλια για την τεράστια κοιλιά μιας εγκύου

"Θα γεννηθεί και θα πιάσει αμέσως δουλειά": Τα αδιανόητα σχόλια για την τεράστια κοιλιά μιας εγκύου

Κάθε γυναικείο σώμα είναι διαφορετικό και ως εκ τούτου διαφορετικά μεγαλώνει και η κοιλιά κάθε γυναίκας από τη στιγμή που θα μείνει έγκυος. Αν, μάλιστα, έχετε ήδη γίνει μανούλα, ξέρετε ίσως ήδη πως την δεύτερη ή και τρίτη φορά, η κοιλιά της εγκύου μεγαλώνει πολύ περισσότερο από την πρώτη. Και αυτό είναι, βέβαια, απόλυτα φυσιολογικό, αν όχι και χαριτωμένο.

Δυστυχώς, όμως, δεν το βλέπουν όλοι έτσι και πολλοί γίνονται ακόμα και κακεντρεχείς αναφορικά με το πόσο μικρή η μεγάλη είναι η κοιλιά μιας εγκύου. Όπως στην περίπτωση της Renae W, που έχει γίνει viral στο TikTok από τη στιγμή που έδειξε την κοιλιά της στην 37η εβδομάδα.

@mommy1987003 #greenscreenvideo ♬ umm.. yeah – safetyncts

«Είναι ήδη 18 ετών. Θα γεννηθεί και θα πιάσει αμέσως δουλειά»

Λίγο πριν φέρει το 5ο μωρό της στον κόσμο, λοιπόν, η γυναίκα έδειξε την πραγματικά μεγάλη κοιλιά της και… έκανε τους πάντες να τα χάσουν! Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παιδί και ότι το ίδιο είχε συμβεί και στην προηγούμενη γέννα που είχε, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι όλα είναι φυσιολογικά.

Το βίντεο με τα εκατομμύρια views, όπως ήταν φυσιολογικό έφερε και πάρα πολλά σχόλια, με πολλούς να αστειεύονται για το γεγονός ότι έχει τόσο τεράστια κοιλιά, τη στιγμή που είναι έγκυος σε ένα μόνο παιδί και όχι περισσότερα.

«Είναι ήδη 18 ετών. Θα γεννηθεί και θα πιάσει αμέσως δουλειά», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «θα γεννηθεί και θα έχει αποκτήσει ήδη πτυχίο κολεγίου».

Διαβάστε ακόμα:

Αντί για σχολείο πήγε την 5χρονη κόρη της στο κομμωτήριο και της έβαψε τα μαλλιά

Tι είναι αυτή η τεράστια χριστουγεννιάτικη φράουλα που «ξεφύτρωσε» στη Δερύνεια (εικόνα)

«Θέλεις να σου δείξω ένα μαγικό κόλπο;»: Πώς άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε 12χρονο αγοράκι