Τελευταίο αντίο στον μικρό Λάμπρο – Συγκλονίζει η επιθυμία που είχε εκφράσει στους γονείς του

Το τελευταίο αντίο στον μικρό Λάμπρο - Η συγκινητική επιθυμία της οικογένειας

Το μεγάλο ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων ξεκίνησε τόσο γρήγορα ο 11χρονος Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η κηδεία του Λάμπρου θα τελεστεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου η ώρα 15:00 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγιάς Ευαγγελίστριας Ιδαλίου.

Επιθυμία της οικογένειας όλοι να παραστούν με φωτεινά ρούχα όπως ήταν η στάση ζωής του Λάμπρου, ο οποίος και παλαιότερα είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία στην περίπτωση που άνοιγε τα φτερά του για τους ουρανούς, αναφέρει σε ανακοίνωση η οικογένεια.

Το μήνυμα της οικογένειας

«Ήρθε η ώρα να πούμε το στερνό αντίο στον λατρεμένο μας Λάμπρο, η ψυχή του οποίου θα φωτίζει για πάντα τις καρδιές μας από την γειτονιά του παραδείσου στην οποία θα βρίσκεται. Η κηδεία θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 15:00 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ιδαλίου. Επιθυμία μας είναι να είμαστε όλοι με φωτεινά ρούχα όπως ήταν η στάση ζωής του Λάμπρου μας ο οποίος και παλαιότερα είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία στην περίπτωση που άνοιγε τα φτερά του για τους ουρανούς. Συλλυπητήρια από τις 14:00 – 15.00 Παρακαλούμε αντί κατάθεση στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.», ανέφερε το μήνυμα των γονιών του παιδιού.

Ο μικρός Λάμπρος αντιμετώπιζε μία ιδιάζουσα και σπάνια αιματολογική πάθηση με το όνομα Kaposi Lymphangiomatosis (KLA), την οποία συναντάς σε μονοψήφιο αριθμό παιδιών ανά τον κόσμο, ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο στο Ισραήλ, όπου δεχόταν θεραπεία.

Ο Λάμπρος ενώ έδινε γενναία μάχη ποτέ δεν σταμάτησε να ζωγραφίζει, να δημιουργεί και να συγκεντρώνει με αυτόν τον τρόπο έσοδα και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται με σπάνιες και δύσκολες ασθένειες.

Διαβάστε επίσης:

Παιδιά ελάτε στο πιο τέλειο διήμερο με παραστάσεις, παιχνίδια, face painting και ταχυδακτυλουργούς

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου χρόνια… Με έσωσε η δασκάλα μου»

Ένας ακόμα υπέροχος λαχανόκηπος ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τα παιδιά