Τα φετινά Χριστούγεννα χαρίστε στα παιδιά την Smart Talking Pen από τη Rania Novelty

Για τα φετινά Χριστούγεννα ανακαλύψαμε στην www.ranianovelty.gr και σας προτείνουμε το πλήρες πακέτο της καινοτόμου πολυβραβευμένης Smart Talking Pen της Mantralingua σε τιμή μoναδικής ευκαιρίας.

Ο λόγος για ένα παιχνίδι μάθησης ελληνικών και 65 άλλων γλωσσών. Ένα πολύτιμο δώρο από τους γονείς στα παιδιά και από τους παππούδες στα εγγόνια.

Το κουτί της συσκευασίας της Smart Talking Pen περιέχει:

1) Την talking pen με 418 stickers.

Με τα stickers που υπάρχουν μέσα στην πένα  μπορείτε να κάνετε αναγνώσιμα τα πάντα: Βιβλία, περιοδικά, φωτογραφίες, flash cards.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε το σπίτι ολόκληρο ένα πολύγλωσσο λεξικό, ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα πάρτι, τα παιδικά και των ενηλίκων, επικολλώντας τα σε φωτογραφίες, ώστε να αποτελέσουν ενθύμιο για μια ζωή.

2) Το βιβλίο touch, listen and learn.

Τo touch, listen and learn είναι ένα βιβλίο ελληνοαγγλικό με πολλές ενότητες, χρώματα, φρούτα, αριθμούς και πολλά άλλα.

3) Ένα πακέτο phonics με 7 μεγάλες κάρτες και φωτογραφίες με ζωάκια, μουσικά όργανα και άλλα πολλά.

Τα phonics είναι επτά διασκεδαστικές καρτέλες με ζωάκια της φάρμας με ήχους, καθώς και με ζωάκια με όργανα μουσικής και ήχους.

4) Flash Cards

5)Δύο παραμύθια

Τέλος, όπου υπάρχει ήχος, ακουμπώντας την talking pen μπορείτε να μαγνητοφωνήσετε μια άλλη πληροφορία ατελείωτες φορές και έτσι το παιδί να ακούει συνέχεια καινούριες πληροφορίες χωρίς ποτέ να βαριέται.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιεί για πάντα.

Ανακάλυψα την Smart Talking Pen στο ranianovelty.gr και τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν μόλις την πήραν στα χέρια τους!

Θέλησα να την δοκιμάσουν. Εγινε κάτι μαγικό!

Για ώρες φαίνονταν ότι διασκέδαζαν παρα πολύ. Τους ήταν περίεργο που ακουμπούσαν την πένα στα βιβλία και μιλούσαν οι φωτογραφίες. Καθως η talking pen είναι και μαγνητόφωνο, βάλαμε stickers στο σπίτι και ακουμπόντας τα, μαγνητοφώνησαν τη φωνή τους. Είχαν ενθουσιστει! Δε θελανε να σταματήσουν να παίζουν.

Όσο για τον μεγάλο μου γιο, εκείνος κι αν το χαίρεται! Χάρη στην πένα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να διαβάσει, αλλά και να «ακούσει» εξαιρετικά βιβλία στα αγγλικά –ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για άλλες γλώσσες, περισσότερες από 60!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ranianovelty.gr 

email: urania.mantzaraki@gmail.com

τηλ.: 210 6848940