Συναγερμός στο Μακάρειο: Αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με τη βοήθεια της Αστυνομίας!

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Τα νεότερα για το 6 εβδομάδων βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάρειο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, σε ανταπόκριση σοβαρού περιστατικού για βοήθεια μεταφοράς μικρού παιδιού, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Η κλήση για βοήθεια έγινε μετά τις 9 το πρωί σήμερα (7/7), όταν οικογένεια με το μικρό παιδί της, μετέβαινε με το ιδιωτικό της όχημα, μέσω του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης του μικρού παιδιού, ζητήθηκε από την οικογένεια η βοήθεια της Αστυνομίας για συνοδεία στο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν το αυτοκίνητο της οικογένειας στην έξοδο Αλάμπρας και το συνόδευσαν, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να φθάσει όσο το γρηγορότερο και με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Στην είσοδο της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο της οικογένειας, περίμεναν και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι φρόντισαν να έχει το αυτοκίνητο απρόσκοπτη και αδιάκοπη πορεία προς το Νοσοκομείο, κερδίζοντας έτσι χρήσιμο και πολύτιμο χρόνο.

Το παιδάκι έφθασε με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από το ιατρικό προσωπικό για να τύχει νοσηλείας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Άννα Βίσση παίζει μπάσκετ με τα εγγόνια της και ποζάρει μαζί τους στον φακό!

Παιδιά, μη χάσετε σήμερα το Παιδικό Φεστιβάλ Πύλας!

Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20 ευρώ στην τσέπη – Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»