Συγκλονίζει η αυτοθυσία 18χρονου που πνίγηκε για να σώσει το 4χρονο αδελφάκι του

Συγκλονίζει η αυτοθυσία 18χρονου που πνίγηκε για να σώσει το 4χρονο αδελφάκι του

Μία τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει το μεγαλείο της αδελφικής αγάπης που φτάνει μέχρι την αυτοθυσία. Ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο προκειμένου να σώσει τον 4χρονο αδερφό του, ο οποίος είχε παρασυρθεί από ισχυρά ρεύματα σε ποτάμι.

Ο Άλεξ από το Μισούρι , όταν είδε τον αδελφό του να τον παρασέρνουν ισχυρά ρεύματα βούτηξε αμέσως στο νερό. Με γενναία προσπάθεια κατάφερε να αρπάξει τον 4χρονο και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Παρά την εξάντληση και το γεγονός ότι είχε πιεί πολύ νερό, κατάφερε να κρατήσει και τους δυο τους στην επιφάνεια μέχρι να φτάσει στο σημείο η μητέρα τους σοκαρισμένη.

Όταν ο νεαρός της έδωσε τον 4χρονο αδελφό του, βυθίστηκε στο νερό και πνίγηκε. Το πτώμα του ανασύρθηκε την επόμενη μέρα, καθώς τα ρεύματα ήταν τόσο ισχυρά που δεν μπορούσαν να τον βρουν.

«Ο γιος μας είναι ήρωας. Λάτρευε τον αδερφό του και ήταν πολύ δεμένοι. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον άφηνε», δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας των αγοριών, ενώ πρόσθεσε ότι παρά τα 14 χρόνια που τους χώριζαν τα δύο αδερφάκια ήταν πολύ αγαπημένα.

Εκτός από του γονείς, τραγική φιγούρα αποτελεί και ο 4χρονος, ο οποίος αδυνατεί να αποδεχτεί τον θάνατο του μεγάλου του αδερφού και πιστεύει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης:

Η Άννα Βίσση στην παραλία με τα εγγόνια της (φωτογραφίες)

Περσείδες: Και βροχή αστεριών και πανσέληνος – Πότε θα τα απολαύσουμε

«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός και αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Ανδρέας Κόκκινος