Συγκλονιστικό βίντεο: Δραματική διάσωση 6χρονης από τους απαγωγείς της

Συγκλονιστικό βίντεο: Δραματική διάσωση 6χρονης από τους απαγωγείς της

Τις δραματικές στιγμές της διάσωσης μίας 6χρονης από αστυνομικούς κατέγραψαν οι κάμερες που είχαν στις στολές τους οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ.

Στις εικόνες φαίνεται ένας αστυνομικούς του Λούισβιλ να φτάνει σε ένα σπίτι, όπου ένα αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο, την περασμένη Παρασκευή.

Το κοριτσάκι έπεσε θύμα απόπειρας απαγωγής, την ώρα που έπαιζε με το ποδήλατό του.

«Να δω τα χέρια σου! Τα χέρια ψηλά! Μείνε εκεί!», διατάσσει ο αστυνομικός τον οδηγό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο 40χρονος Robby Wildt. Ο αστυνομικός λέει στον ύποπτο να κάτσει στα γόνατά του.

Διαβάστε επίσης:  14χρονη -θύμα απαγωγής- σώθηκε χάρη στο… Snapchat

Όταν καταλαβαίνουν ότι κάποιος άλλος βρίσκεται στο αυτοκίνητο, ένας αστυνομικός φωνάζει: «Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού! Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού!». Ανοίγει την πόρτα και μέσα υπάρχει το τρομοκρατημένο κορίτσι.

«Γεια. Όλα καλά» της λέει, την ώρα που τη βγάζει από το αμάξι. «Θέλω τον μπαμπά μου», ακούγεται να λέει το κορίτσι, κλαίγοντας.

Ο Wildt κατηγορείται για απαγωγή παιδιού και η εγγύησή του ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Απλώς δεν μπορείς να φτάσεις εκεί αρκετά γρήγορα. Αισθάνεσαι τα δευτερόλεπτα σαν ώρες. Η μόνη σκέψη σου είναι να φτάσεις εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο αστυνομικός Jason Burba, ο οποίος βρήκε το παιδί στο WDRB.

Διαβάστε επίσης: Το «σύνθημα» που έσωσε την 11χρονη από σίγουρη απαγωγή

«Είναι εξαιρετικά σπάνια για εμάς να δούμε μια απαγωγή από κάποιον ξένο. Είναι ένα 6χρονο κορίτσι που πιθανότατα δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του. Ήταν εντελώς τρομοκρατημένη. Μισώ το γεγονός ότι το έζησε αυτό. Μισώ το γεγονός ότι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα επηρεάσει το υπόλοιπο της ζωής της», είπε ο αστυνομικός Joe Keeling.

«Όμως καταφέραμε να φτάσουμε εκεί, να τη βρούμε, να τη σώσουμε από τον απαγωγέα της και καταφέραμε να αποτρέψουμε κάτι χειρότερο από αυτό που ήδη συνέβη σε εκείνη», πρόσθεσε.

Ο Wildt υποστήριξε πως ξέρει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και πως επέστρεφε το κορίτσι την ώρα που τον έπιασαν γιατί αισθανόταν άσχημα.

Διαβάστε επίσης: 18 συμβουλές για να διδάξουμε τα παιδιά του νηπιαγωγείου πώς να προστατευτούν από φαινόμενα απαγωγής