Κριστιάνο Ρονάλντο: Έστειλε αεροπλάνο γεμάτο με βοήθεια για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έστειλε αεροπλάνο γεμάτο με βοήθεια για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

Για μία ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και έσπευσε να βοηθήσει ανθρώπους που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο επιθετικός της Αλ Νασρ και της Εθνικής Πορτογαλίας ναύλωσε κι έστειλε ολόκληρο αεροπλάνο με βοήθεια, για τους σεισμόπληκτους από την Τουρκία και την Συρία.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης, όπως σκηνές, πακέτα με φαγητό, μαξιλάρια, κουβέρτες, κρεβάτια, φαγητό για μωρά, γάλα και ιατρικές προμήθειες, τα οποία γέμισαν ένα αεροπλάνο.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος είναι πρεσβευτής σε οργανώσεις όπως οι «Save the Children», «Unichef» και «World Vision», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις, έχοντας σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Η συγκινητική στιγμή με 10χρονο φαν του

Την ίδια στιγμή ο Πορτογάλος άσος έδωσε χαρά σε έναν 10χρονο φαν του που επέζησε από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Ο Ναμπίλ Σαΐντ περί ου ο λόγος, είναι ένα αγόρι από τη Συρία που έχασε τον πατέρα του από τον σεισμό, αλλά κατάφερε να διασωθεί από τα συντρίμμια και εξέφρασε το όνειρο του στους διασώστες, να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επιθυμία του, έφτασε στα αυτιά του Πορτογάλο που έκανε πραγματικότητα το όνειρο του 10χρονου, καθώς τον προσκάλεσε στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Μπατίν (04/03) μαζί με τη μητέρα του και είχαν και μια μικρή συνάντηση στο γήπεδο της αραβικής ομάδας.

«Όταν είδα τον Ρονάλντο, νόμιζα ότι ήταν όνειρο, δεν το πίστευα. Πότε θα τελείωνε αυτό το όνειρο, δεν το ήξερα. Προσεύχομαι στον Θεό να μην είναι όνειρο», σχολίασε ενθουσιασμένος ο Σαΐντ μιλώντας στο Reuters.

Διαβάστε επίσης: