Συγκινητική χειρονομία: Γνωστός τραγουδιστής δώρισε 1 εκατ. για έναν υπέροχο λόγο

Συγκινητική χειρονομία: Γνωστός τραγουδιστής δώρισε 1 εκατ. ευρώ για έναν υπέροχο λόγο

Ένα εκατομμύριο λίρες δώρισε ο αγαπημένος Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν, προκειμένου να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να μάθουν μουσική μετά τον «επίδραση» που είχε στη δική του ζωή.

Η γενναιόδωρη πράξη του τραγουδιστή αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε λογαριασμούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Sheeran».

«Ο Εντ Σίραν δεν ξέχασε ποτέ τον αγώνα του να φτάσει στην κορυφή και τον αντίκτυπο της μουσικής στη ζωή του. Είναι φανταστικό που βοηθάει με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε πηγή στη Mirror.

Ο 31χρονος πατέρας δύο παιδιών δώρισε τα χρήματα στο «Framlington Foundation Trust», που πήρε το όνομά του από την πόλη του Σάφολκ, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής, για να βοηθήσει νέους επίδοξους μουσικούς.

Τα παιδιά μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται με το όνομα «Ed Sheeran Suffolk Music Foundation», για χρηματοδότηση οργάνων, χώρο πρόβας και συναυλιών.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε: «Ο λόγος που το κάνω στο Σάφολκ είναι επειδή είναι η περιοχή που μεγάλωσα, ζω ακόμα εδώ και έμαθα πώς να παίζω μουσική εδώ. Νιώθω ότι είχα μεγάλη υποστήριξη από την περιοχή και νιώθω ότι θέλω να την υποστηρίξω κι εγώ».

Συμπλήρωσε επίσης πως: «Δεν έχω τόσο μεγάλη αξία», εξηγώντας ότι «έχω μεγαλύτερη αξία αν είναι καλά οι φίλοι και η οικογένειά μου».

Διαβάστε επίσης:

Διακρίθηκαν πανευρωπαϊκά τα κυπριόπουλα στο kumite!

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’

«Η καρδιά αλλάζει θέση;»: Οι υπέροχες σκέψεις ενός δασκάλου μετά την απορία του μαθητή του