Στην περιοχή Δαδιάς επιχειρεί η κυπριακή αποστολή για κατάσβεση των πυρκαγιών

Στην περιοχής Δαδιάς της Αλεξανδρούπολης θα επιστρέψει σήμερα η κυπριακή αποστολή για κατάσβεση των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter) η κυπριακή αποστολή επέστρεψε χθες βράδυ, έπειτα από μια δύσκολη μέρα, στο Διδυμότειχο για λίγη ξεκούραση και νωρίς σήμερα το πρωί θα επέστρεψει στο πεδίο των επιχειρήσεων στην περιοχή Δαδιάς.

Στην περιοχή «Λυκομάγουλου» στον Έβρο προς την Κοτρωνιά κατευθύνεται για να επιχειρήσει η κυπριακή αποστολή μετά από οδηγίες του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter), αναφέρει ότι η κυπριακή αποστολή κατευθύνεται για να επιχειρήσει, μετά από οδηγίες του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος, σε ενεργό μέτωπο από τη Δαδιά προς την Κοτρωνιά περιοχή Λυκομάγουλου στον Έβρο.

Ο κ. Κεττής προσθέτει ότι εκεί θα ενσωματωθούν και θα εργάζονται με τις ελληνικές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο κ. Κεττής προσθέτει στην ανάρτησή του ότι τα εναέρια μέσα εργάζονται εντατικά στην καταστολή των ενεργών μετώπων και ακολούθως οι επίγειες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης και της κυπριακής αποστολής, ασφαλίζουν και οριοθετούν τις περιοχές.

Φωτογραφία: Δημήτρης Αλεξούδης

Διαβάστε επίσης:

Kίτρινη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα

Μην συγκρίνετε τα παιδιά: Το νωρίτερο δεν είναι οπωσδήποτε καλύτερο