Σοκ: Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του μπροστά στο 4 μηνών παιδί τους!

Η ενδοοικογενειακή βία και η κακοποίηση των γυναικών αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα στην Τουρκία, ένα ακόμη περιστατικό βαναυσότητας έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα.

Ένας άνδρας ξυλοκόπησε με αγριότητα την πρώην σύζυγό του, ενώ βρίκονταν σε καφέ στην πόλη Σόμα, της επαρχίας Μανίσα, στη δυτική τουρκία.

Κατά τη διάρκεια τη συζήτησης, ο δράστης σηκώθηκε από τη θέση του και επιτέθηκε κατά της πρώην συζύγου του, κρατώντας ένα σπασμένο ποτήρι στο χέρι.

Σχετικά άρθρα: Λύγισε μπροστά στις κόρες της, ελεύθερη: Συγκλονίζει η ιστορία της Μελέκ που σκότωσε τον βασανιστή – σύζυγό της

Οι δύο πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν. Ξαφνικά τα αίματα άναψαν και το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται. Όπως καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο άνδρας σηκώθηκε από την καλρέκλα του, πλησίασε τη γυναίκα με ένα σπασμένο ποτήρι και άρχισε να τη χτυπά συνεχόμενα και με δύναμη στο κεφάλι.

Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 4 μηνών παιδιού τους. Στο σημείο έσπευσαν να τον εμποδίσουν ένας υπάλληλος και πελάτισσες του καφέ, ωστόσο επιτέθηκε και σε εκείνους και διέφυγε.

Παρόλα αυτά, στον τόπο του ξυλοδαρμού έφτασαν περιπολικά, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον δράστη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, δεν κινδυνεύει η ζωή της και η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση.

Στην Τουρκία εκτιμάται πως από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2020, δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους 312 γυναίκες. Ωστόσο ο πραγματικός αριθμός είναι άγνωστος δεδομένου ότι η Τουρκία δεν δημοσιοποιεί επίσημα στοιχεία.

Πηγή: Hürriyet