«Σφίγγει» την καρδιά το γράμμα παιδιού δίπλα στο σκυλάκι του που αναγκάζεται να εγκαταλείψει

Ένας σκυλάκος βρέθηκε εγκαταλελειμμένος στο παγκάκι ενός πάρκου. Δίπλα του, κάτω από μία πέτρα, ένα σπαρακτικό γράμμα ενός μικρού παιδιού που εξηγεί, γιατί αφήνει το αγαπημένο του κατοικίδιο.

Εθελοντές από τη φιλοζωική εταιρεία που περιμάζεψε τον σκύλο, διαπιστώνουν, ότι το ζώο λέγεται Μαξ και σιγά σιγά αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.

Τον μεταφέρουν σε ένα ασφαλές σημείο και αρχίζει να ηρεμεί, με τους εθελοντές να επισημαίνουν, ότι το αρχικά νευρικό ζώο άρχισε να επιτρέπει να το αγγίξουν.

Το σημείωμα που είχε δίπλα του ο Μαξ έγραφε: «Παρακαλώ, ζητώ να υιοθετήσετε αυτό το σκυλάκι και να το φροντίζετε καλά. Με πονάει πολύ που τον αφήνω, αλλά πήρα αυτήν την απόφαση, επειδή οι συγγενείς μου τον κακοποιούν και δεν αντέχω να τον βλέπω σε αυτήν την κατάσταση. Έτσι, αν διαβάζετε αυτό το σημειωμα, σας παρακαλώ υιοθετήστε τον και φροντίστε τον. Αν όχι, αφήστε αυτό το γράμμα εδώ, έτσι ώστε ένας άλλος άνθρωπος να το διαβάσει και να τον υιοθετήσει. Σας ευχαριστώ».

Το λυπηρό αυτό περιστατικό τράβηξε την προσοχή της φιλοζωικής οργάνωσης Mascotas Coyoacan, η οποία γρήγορα ανταποκρίθηκε και έσωσε τον Μαξ. Όπως ανέφεραν, είναια κόμη κουτάβι και ψάχνουν κάποιον για να του δώσουν ένα μόνιμο σπίτι. Θεωρούν, ότι το σημείωμα γράφτηκε από παιδί, επειδή είχε κάποια λαθάκια και λόγω του γραφικού χαρακτήρα, και το οποίο έδρασε με γενναιότητα για να σώσει το ζώο από περαιτέρω κακοποίηση.

Μάλιστα, οι εθελοντές αποκάλυψαν, ότι τού άλλαξαν και όνομα από Μαξ σε Μπόστον, προκειμένου να σημάνει μία νέα αρχή για τον σκυλάκο.

Το περιστατικό συνέβη στην Πόλη του Μεξικού.

Πηγή: Mirror