Σεμινάριο Infokids – Infowoman στις 20/11: Μύθοι και Aλήθειες για τον Mητρικό Θηλασμό

Σεμινάριο Infokids - Infowoman στις 20/11: Μύθοι και Aλήθειες για τον Mητρικό Θηλασμό

Αν είστε μέλλουσα ή νέα μανούλα και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον θηλασμό του μωρού σας, αλλά και τις πρώτες ημέρες με αυτό στο σπίτι, σας περιμένουμε στο σεμινάριο «Μύθοι και αλήθειες για τον μητρικό θηλασμό» που διοργανώνει το Infokids.gr με την εταιρεία ITF HELLAS Pharmaceuticals το Σάββατο 20/11, στον πολυχώρο FUNDO στην Αθήνα,

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί Live στην Κύπρο μέσω της σελίδας του Infokids.cy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μητρικός θηλασμός: Μύθοι και αλήθειες – Οι πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι – Η υγεία της λεχώνας

οι ομιλητες

Μαζι μας ο παιδίατρος κ. Ηλίας Χαραμαράς, ο οποίος θα μιλήσει για τις πρώτες ημέρες του μωρού στο σπίτι και για το τι πρέπει να προσέξουν οι νέοι γονείς.

Τον λόγο θα λάβει στη συνέχεια η γυναικολόγος κ. Βασιλική Σκαλαφούρη που θα μιλήσει για τη φροντίδα της λεχώνας, να λύσει απορίες και να καταρρίψει μύθους που συνδέονται με αυτή την περίοδο της ζωής της γυναίκας.

Φυσικά, λεπτομέρειες και διευκρινίσεις θα δώσει η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας κ. Μαρία Λεμπέση, αναφορικά τον μητρικό θηλασμό, τα σπουδαία οφέλη του, αλλά και τον ρόλο του κατά την περίοδο της πανδημίας.

Τέλος, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Στέλλα Λορέντζου θα δείξει κάποιες ασκήσεις που μπορούν να κάνουν οι λεχώνες για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευεξία.

Λίγα λόγια για την ITF HELLAS

Η ITF Hellas Α.Ε – θυγατρική και μέλος του πολυεθνικού ομίλου ITALFARMACO – από την ίδρυση της το 1998 έως και σήμερα, αναπτύσσει, εμπορεύεται και προωθεί πρωτότυπα φαρμακευτικά προϊόντα που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του ανθρώπου, παραμένοντας αφοσιωμένη στο Όραμα για φροντίδα και σεβασμό στη ζωή.
Η ευρεία και διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα των προϊόντων, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη επικέντρωση στην Υγεία της Γυναίκας, αλλά και τις ηθικές εταιρικές πρακτικές αποτελούν  βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρίας.
Η διαρκής έρευνα, καινοτομία και οι επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό portfolio για την ITALFARMACO που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων για  τομείς όπως η Γυναικολογία-Μαιευτική, η Ενδοκρινολογία, η αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης, η Νευρολογία και σχετικές παθήσεις, όπως επίσης και η αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων στον τομέα της Ψυχιατρικής.

Τα σεμινάρια του infokids.gr

Μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του infokids.gr είναι τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια που διοργανώνει (με ένα μικρό διάλειμμα την περίοδο της καραντίνας) για γονείς.

Θέματα που αφορούν την υγεία, την ανατροφή, την εκπαιδευτική διαδικασία στα παιδιά γίνονται αντικείμενο των σεμιναρίων μας με στόχο να προσφέρουμε γνώση και συμβουλευτική υποστήριξη στους γονείς, απαλύνοντας όσο το δυνατόν την αγωνία τους.

Το φθινόπωρο του 2021 ξεκινήσαμε τον 6ο κύκλο σεμιναρίων ευελπιστώντας να καλύψουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο εύρος θεμάτων που απασχολούν την ελληνική οικογένεια και τη σύγχρονη κοινωνία, δίνοντας μέσω των προσκεκλημένων ειδικών μας κάθε φορά τις πιο σωστές απαντήσεις στους προβληματισμούς των γονιών.

Δείτε το προηγούμενο σεμινάριο του Infokids.gr “Άριστα στο σχολείο με σωστή διατροφή”στο Μέγαρο Μουσικής εδώ.