Σε ποια τουαλέτα πρέπει να πάει ένας μπαμπάς τη μικρή του κόρη; Το post μιας μαμάς που διχάζει

Η εικόνα γνωστή: Ένας μπαμπάς σε ένα εμπορικό κέντρο με την 4χρονη κόρη του. Ψωνίζουν, τρώνε και κάποια στιγμή η μικρή του λέει ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα. Τι κάνει;

Α) την πηγαίνει στις ανδρικές τουαλέτες.

Β) την πηγαίνει στις γυναικείες τουαλέτες.

Μια μαμά επιχείρησε να δώσει την απάντηση μέσω της σελίδας της στο Facebook, όταν έγραψε, ότι διαφωνεί με την επιλογή του άνδρα της να προτιμά τις γυναικείες τουαλέτες για να πηγαίνει την κόρη του.

«Του είπα ότι στις γυναίκες δεν αρέσει αυτό και ότι θα πρέπει να πηγαίνει τη μικρή στις ανδρικές τουαλέτες. Εγώ είμαι η παράλογη ή αυτός;»

Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις κάτω από το post της, πρόκειται για ζήτημα που απασχολεί και διχάζει πολύ κόσμο –δείτε κάποιες από αυτές:

«Διαφωνώ με τον άνδρα σου. Προσωπικά εγώ λέω στον άνδρα μου να αφήνει την κόρη μας να πηγαίνει μόνη της στις γυναικείες τουαλέτες, αν εγώ δεν είμαι μαζί τους. Βέβαια, είναι μεγαλύτερη από 4 ετών…»

Κάποια άλλη μαμά προτείνει, να επιλέγει ο μπαμπάς τις τουαλέτες των ανάπηρων, ενώ κάποια άλλη λέει να επιλέγει τις ανδρικές τουαλέτες.

Μια ακόμα μαμά λέει «Δεν έχω δει ποτέ άνδρα στις γυναικείες τουαλέτες και δεν είναι σωστό να μπαίνουν εκεί. Πηγαίνουν τις κόρες τους στις ανδρικές, μέχρι να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να πάνε στην τουαλέτα μόνες τους (ή να χρησιμοποιήσουν των αναπήρων). Για τον ίδιο λόγο, δεν βλέπουμε ποτέ γυναίκες να πηγαίνουν αγόρια στις ανδρικές τουαλέτες.»

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και οι μαμάδες που δεν βρίσκουν παράλογη την επιλογή του μπαμπά, λέγοντας ότι «Δεν θα με πείραζε να δω έναν άντρα στις γυναικείες τουαλέτες. Εξάλλου, είναι πολύ πιο ωραίο και για το κορίτσι, από το να βλέπει άνδρες να ουρούν ή να μυρίζει τα ανδρικά ούρα.»

Η αλήθεια είναι, ότι σε κανέναν μας δεν θα άρεσε να βλέπει η κόρη μας άλλους άνδρες να ουρούν.

Μια άλλη μαμά τονίζει, ότι ακόμα και στις γυναικείες τουαλέτες, ο χώρος που μια γυναίκα θα κάνει την ανάγκη της είναι κλειστός, άρα δεν παραβιάζεται καμία ιδιωτικότητα: «Δεν θα με ενοχλούσε αν ένας άνδρας έμπαινε στις γυναικείες τουαλέτες με την κόρη του. Υπάρχουν ξεχωριστές καμπίνες και δεν μπορεί κανείς να δει τι κάνεις εκεί μέσα, σε αντίθεση με τις ανδρικές τουαλέτες που συχνά είναι ανοιχτές και ένα κορίτσι θα μπορούσε να δει έναν άνδρα να ουρεί.»

Καμία γυναίκα δεν θέλει ποτέ να χρησιμοποιεί τις ανδρικές τουαλέτες, επειδή κατά κανόνα είναι πολύ βρώμικες. Γιατί να θέλουμε κάτι τέτοιο για τις κόρες μας;

Ποια είναι η δική σας άποψη;

Πηγή: babble.com