Νόμιζε ότι έχασε την κόρη του και πανικοβλήθηκε: Δείτε τι συνέβη σε αυτόν τον μπαμπά!

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Όταν προστεθούν και παιδιά στο κάδρο, τα πράγματα περιπλέκονται. Αγαπάμε τα παιδιά μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, αλλά μερικές φορές, είμαστε τόσο απορροφημένοι από τις υποχρεώσεις και το άγχος που ξεχνάμε πού βρισκόμαστε και ότι και εκείνα είναι εκεί. Και δεν είμαστε μόνο εμείς.

Το βίντεο ενός μπαμπά που περπατάει άνετα στο δρόμο σπρώχνοντας την κόρη του σε ένα τρίκυκλο έχει γίνει viral στο X.

Στο κλιπ, συνειδητοποιεί ξαφνικά ότι σπρώχνει ένα άδειο όχημα. Πανικοβάλλεται, και δικαίως, αλλά ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι το μικρό είναι στους… ώμους του! Είναι ξεκαρδιστικό και τόσο αληθινό.

Το βίντεο, το οποίο ανέβασε στο Twitter ο χρήστης X @thefigen_, φαίνεται να είναι υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το δίδυμο μπαμπάς/κόρη να έρχεται από τη γωνία. Το νήπιο κάθεται στους ώμους του καθώς μιλάει στο τηλέφωνο. Όταν τελειώνει τη συζήτηση, φαίνεται να παρατηρεί ότι το παιδί δεν είναι μαζί του και φρικάρει.

Αφήνει το τρίκυκλο, και όλα ξεφεύγουν καθώς τρέχει πέρα δώθε στο πεζοδρόμιο ψάχνοντας το κοριτσάκι του. Φαίνεται να είναι εκτός εαυτού.

Αυτός ο άνθρωπος είναι τρομοκρατημένος, και δικαίως. Μπορείτε να φανταστείτε να σπρώχνετε το παιδί σας και μετά να συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι εκεί; Μέσα στον πανικό του, πιάνει το τηλέφωνό του από την τσέπη του για να κάνει άλλη μια κλήση. Ωστόσο, μόλις βγάζει το τηλέφωνο, συνειδητοποιεί ότι το γλυκό του κοριτσάκι κρατιέται από τους ώμους του. Την αρπάζει και πέφτει στο έδαφος, την αγκαλιάζει και τη φιλάει. Είναι μια γλυκιά στιγμή και νιώθουμε την ανακούφισή του.

Διαβάστε επίσης:

«Έχω διπολική διαταραχή, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να είμαι καλή μητέρα»

Περιορίστε τη παιδική επιθετικότητα με τη διατροφή!