Σάββας Πούμπουρας: Το baby shower για τον ερχομό της κόρης του και η αποκάλυψη για το όνομα

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε πολύ λίγες ημέρες θα κρατούν αγκαλιά το πρώτο τους μωράκι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε αυτή του την χαρά παρέα με φίλους, σε ένα baby shower party.

Ο μέλλοντας μπαμπάς τα είχε οργανώσει όλα μόνος και ενημέρωνε συχνά με video και φωτογραφίες τους διαδικτυακούς του φίλους για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Δείτε video από το baby shower του Σάββα Πούμποουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη


Λίγες μέρες νωρίτερα ο Σάββας μάς είχε ενημερώσει για το όνομα της κόρης του και το δωμάτιό της. Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους ακολουθούς του φωτογραφία από το έτοιμο μωρουδιακό δωματιάκι και αποκάλυψε ποιο θα είναι το όνομα της μικρής που πρόκειται να γεννηθεί και γιατί.

«Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! Και το όνομά της;; Κύνθια! Έμπνευση; Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! Σε περιμένουμε λοιπόν!», έγραψε συγκεκριμένα.

View this post on Instagram

“Cynthia.. your kingdom awaits! ???✨“ __________________________________________ Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! ? Και το ονομά της;; ✨Κύνθια!✨ Έμπνευση;?? Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! -Σε περιμένουμε λοιπόν! ❤️ __________________________________________ Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο @upupandaway__kavala για το φανταστικό δωμάτιο που στήσαμε με αγάπη!! Love you guys! #babytocome

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη, από την Πεγεία της Πάφου μετρούν πολλά χρόνια σχέσης. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017 και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.