«Σάρωσε» το Δημοτικό Σχολείο Έμπας σε διαγωνισμό για την Επανάσταση του 1821

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας στον Παγκύπριο Διαγωνισμό «200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821: Αναδιφώ το παρελθόν, ενατενίζω το μέλλον».

Το μοναδικό βραβείο που δόθηκε στην κατηγορία «Τραγούδι» με τίτλο: «Της Ρωμιοσύνης η Γενιά» με υπεύθυνες δασκάλες τη Μαρίνα Ματθαίου, και Βασιλική Παπαντωνίου απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας.

Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ήριδα Βανέζη (Στ’2), Ελένη Κάιζερ (Στ’2), Έλενα-Χαρά Δημητρίου (Στ’2), Άννα-Μαρία Στύλιου Κώστα (Στ’1), Ελευθερία Χαραλάμπους (Στ’1).

Επίσης το Σχολείο εξασφάλισε το Β’ βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση» με το ποίημα «200 χρόνια από την επανάσταση του 1821» του μαθητή Λεωνίδα Παναγιώτου της Δ’1 τάξης, με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου.

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας έλαβε και Β’ βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθι» με το παραμύθι «Η ευχή της μάνας» με το παραμύθι της μαθήτριας Νεφέλης Φακοντή της Δ’1 τάξης με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου .

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Έμπας για την αμέριστη και συνεχή στήριξη και υποστήριξη που παρέχει στο σχολείο, καταλήγει η ανακοίνωση.