Στην Κύπρο πρίγκιπας Αλβέρτος, Αργυρός και Βίσση για καλό σκοπό – Ο πιτσιρίκος που έκλεψε την παράσταση

Στην Κύπρο πρίγκιπας Αλβέρτος, Αργυρός και Βίσση για καλό σκοπό - Ο πιτσιρίκος που έκλεψε την παράσταση

Μία ιδιαίτερη βραδιά για καλό σκοπό διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου στην Κύπρο.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έδωσε το παρών στη Μεγαλόνησο, ύστερα από πρόσκληση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Yiannis Christodoulou Foundation.

Διάφορα σχολεία της Κύπρου διαγωνίστηκαν σε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς με την Άννα Βίσση, τη Μαριάννα Λάτση και τον Christian Moore, γιο του Roger Moore αλλά και τη ψυχή της βραδιάς, τον John Christodoulou να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο pr manager Γιώργος Ντάβλας ενώ τόσο η Άννα Βίσση, όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησαν τις μεγάλες τους επιτυχίες στο κοινό.

Ακόμα, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος ήταν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκδήλωση αγγίζει τις 200.000 ευρώ που δόθηκαν σε πολλά σχολεία της Κύπρου.

Το αγοράκι που έκλεψε την παράσταση

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε το μικρόφωνο σε ένα αγοράκι ο οποίος θέλησε να του αφιερώσει ένα τσιαττιστό, το οποίο ήταν ιδιαίτερα εγκωμιαστικό για τον τραγουδιστή.

“Τούτος δαμέ που βλέπετε είναι γνωστός σε όλους. Τζαι σήμερα εν να μας τα πει, καλύτερα που ούλλους”, είπε ο μικρός με το κοινό να τον καταχειροκροτεί.

Διαβάστε επίσης:

Δασκάλα που πυροβολήθηκε από 6χρονο μαθητή ζητά αποζημίωση – Τι συνέβη εντός σχολείου

Δύο γυμνάσια της Πάφου σάρωσαν τα βραβεία στον διαγωνισμό Love Cyprus

Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ανδρονίκη – «Έσβησε» στην άσφαλτο δίπλα στην κορούλα της