Πόση γλύκα μαζεμένη: Αυτά τα προωράκια βγήκαν νικητές και θα σας «λιώσουν» την καρδιά (εικόνες)

Πόση γλύκα μαζεμένη: Αυτά τα προωράκια βγήκαν νικητές και θα σας «λιώσουν» την καρδιά (εικόνες)

Το «ταξίδι» στην νεογνολογική εντατική μπορεί να είναι μακρύ, γεμάτο αγωνία για τα πρόωρα μωρά και τις οικογένειές τους. Όμως, μπορεί να προσφέρει και γλυκιές στιγμές.

Το προσωπικό νοσοκομείου της Βοστόνης βρήκε έναν τρόπο να εστιάσει λίγο στις στιγμές χαράς για ένα βράδυ και οι εικόνες πραγματικά μας άφησαν ένα χαμόγελο στα χείλη.

Οι νοσηλευτές της ΜΕΝΝ του Brigham and Women’s Hospital αποφάσισε να γιορτάσει την επερχόμενη έξοδο τριών μωρών από την μονάδα με μία απίθανη φωτογράφιση. Τα νεογέννητα Άλεξ, Μάντι και Ντέλλα ντύθηκαν με επίσημα ρούχα για ένα γλυκύτατο event.

Όπως ανέφερε το νοσοκομείο, οι οικογένειες και των τριών μωρών συναντήθηκαν εκεί και έγιναν φίλοι, όσο διήρκεσε η νοσηλεία των παιδιών και το προσωπικό ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς.

Τρια μικρα ηρωάκια

Ο μικρός Άλεξ ντύθηκε με ένα επίσημο κοστούμι – μινιατούρα, ενώ η Μάντι και η Ντέλλα φόρεσαν μικροσκοπικές τουαλέτες. Επίσης, το προσωπικό κρέμασε διάφορα στολίδια για την όμορφη γιορτούλα, ωστόσο… τα μικράκια κοιμήθηκαν!

Παρ’όλα αυτά η στιγμή ήταν μία υπέροχη, φωτεινή νότα στο απίστευτο ταξίδι τους, επεσήμανε το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Για αυτούς τους γονείς ήταν μία βραδιά γέλου που ακολούθησε άπειρες νύχτες αγωνίας και μία εμπειρία που θα κουβαλούν μαζί τους για πολύ καιρό ακόμη», ανέφερε μία από τις νοσηλεύτριες.

«Εμείς στη νεογνολογική εντατική γιορτάζουμε κάθε στιγμή που αναγνωρίζουμε ότι είναι σημαντική για τους γονείς για να αντιλαμβάνονται ότι τα μωράκια τους πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Αυτή η μικρή γιορτή που κάνουμε μοιάζει ο ιδανικός τρόπος να επιβραβεύσουμε τα μωράκια και τους γονείς τους για την σκληρή προσπάθειά τους, λίγο πριν πάρουν το εξιτήριο», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά τα πλεκτά χταποδάκια δεν είναι απλές κούκλες, έχουν έναν πολύ συγκινητικό σκοπό για τα προωράκια

Ο «τοίχος της ελπίδας» που δίνει δύναμη σε οικογένειες με μωρά που νοσηλεύονται στις ΜΕΝΝ (εικόνες)

Πιο «εύθραυστα» τα παιδιά που γεννιούνται πρόωρα – Κινδυνεύουν περισσότερο με εισαγωγή στο νοσοκομείο