Περπατάμε, τρέχουμε, κάνουμε ποδήλατο για τη φύση!

Περπατάμε, τρέχουμε, κάνουμε ποδήαλτο για τη φύση!

Το BirdLife Cyprus ανακοινώνει την έναρξη μιας πρωτοποριακής εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων με τίτλο 100K for Nature (100 χιλιόμετρα για τη φύση).

Στόχος της εκστρατείας 100K for Nature είναι να κινητοποιήσει άτομα που απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στη φύση περπατώντας, τρέχοντας ή ποδηλατώντας να κάνουν αυτό που αγαπούν με «συνοδοιπόρο» τους το BirdLife Cyprus.

Οι συμμετέχοντες στο 100K for Nature καλούνται να περπατήσουν, να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν συνολικά 100 χιλιόμετρα μέσα σε 8 εβδομάδες (μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 18 Δεκεμβρίου).

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή του κοινού για να συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου το BirdLife Cyprus να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στη χώρα μας.

Το κάθε άτομο που θα συμμετάσχει στην πρόκληση 100K for Nature μπορεί να επιλέξει ποιο τομέα εργασίας του οργανισμού θα στηρίξει με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει.

Ως ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους και τη στήριξη τους, οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρο ένα μπλουζάκι, μια επαναχρησιμοποιήσιμη μπουκάλα νερού και μια υφασμάτινη τσάντα.

Με στόχο την προστασία των πουλιών και της βιοποικιλότητας

Ως μη-κυβερνητικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, το BirdLife Cyprus εδώ και σχεδόν 20 χρόνια παλεύει καθημερινά για την προστασία και τη διατήρηση των πουλιών και της βιοποικιλότητας στην Κύπρο.

Δίνει μια μάχη για να αποκατασταθούν σημαντικοί βιότοποι, για να σωθούν απειλούμενα είδη από το χείλος της εξαφάνισης, για να αντιμετωπιστεί η παράνομη θανάτωση πουλιών, για να εφαρμόζονται οι περιβαλλοντικές νομοθεσίες και για να έρχεται ο κόσμος και ειδικά οι νεαρότερες γενιές πιο κοντά στη φύση.

Η συνδρομή του κοινού σε αυτή την προσπάθεια είναι ζωτικής σημασίας.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέσω της εκστρατείας 100K for Nature θα στηρίξουν στοχευμένες δράσεις διατήρησης της φύσης τις οποίες θα υλοποιήσει το BirdLife Cyprus.

Διαβάστε επίσης:

Ένα σχολείο πολύ οικολογικό: Μαθητές καινοτομούν για την προστασία του περιβάλλοντος

16χρονη σχεδίασε ειδικές συσκευασίες για υγρά μαντηλάκια, με στόχο να μας αφυπνίσει για το περιβάλλον

Η Νίλα μαθαίνει στα παιδιά να μαγειρεύουν, να τρώνε σωστά και να σέβονται τη φύση