Περίεργο αλλά αληθινό: Ζευγάρι και η 12χρονη κόρη τους έχασαν τη ζωή τους όταν τους καταπλάκωσαν τα ρούχα τους

Στην πόλη Αλικάντε της Ισπανίας συνέβη ένα καθ’ όλα περίεργο περιστατικό με θύματα ένα παντρεμένο ζευγάρι, 49 χρόνων ο σύζυγος και 50 η γυναίκα, και τη 12χρονη κόρη τους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν μία στοίβα ρούχων εκατοντάδων κιλών που είχαν συσσωρεύσει στο σπίτι τους, έπεσε πάνω τους ενώ κοιμόντουσαν.

Το τραγικό γεγονός ανακάλυψε η 18χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία κοιμήθηκε σε διπλανό δωμάτιο και το πρωί όταν ξύπνησε παρατήρησε ότι το δάπεδο του σπιτιού είχε καταρρεύσει. Αμέσως προσπάθησε να δει τι συνέβη και εντόπισε κάτω από τη στοίβα των ρούχων το χέρι της αδερφής της. Η νεαρή κάλεσε την αστυνομία, ενώ για να απομακρυνθεί ο όγκος των ρούχων χρειάστηκε και η βοήθεια της πυροσβεστικής.

Πιστεύεται ότι τα τρία θύματα είτε συνεθλίβησαν είτε πέθαναν από ασφυξία λόγω του όγκου των ρούχων. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το ζευγάρι, έπασχε από το σύνδρομο του Διογένη που τους οδηγούσε να συσσωρεύουν με ψυχαναγκαστικό τρόπο κάθε είδος ένδυσης, ενώ μάρτυρες δήλωσαν ότι από το πίσω μέρος του σπιτιού τους μπορούσε να δει κανείς το μπαλκόνι τους όπου υπήρχαν σωροί και στοίβες από κουτιά.

Η οικογένεια διέμενε σε ένα διαμέρισμα μικρότερο των 60 τετραγωνικών και ο όγκος των ρούχων που συγκέντρωσαν πιστεύεται ότι έχει προκαλέσει ζημιές σε ολόκληρο το οίκημα. Όπως πιστεύεται πάντως κανείς, ούτε η μεγαλύτερη κόρη ούτε οι γείτονες πρέπει να άκουσαν κάτι από την πτώση των ρούχων. Θα διενεργηθεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.