Πέντε… ανακαλύψεις για το μπάνιο που θα λύσουν όλα σας τα προβλήματα!

Δεν θα πιστεύετε τι έχει ανακαλύψει το μυαλό του ανθρώπου για να διευκολύνει τις ώρες που περνά στο μπάνιο.

Η αλήθεια είναι πως εκεί δεν πρέπει να αγχωνόμαστε για νερά, πιστολάκια, οδοντόκρεμες. Ας δούμε μερικές μικροκατασκευές που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα κάνετε το μπάνιο σας πολύ πιο “φιλικό” σττα παιδιά σας

Σταντ για το σεσουάρ

Τι ωραία ανακάλυψη! Δεν χρειάζεται να κουράζεις τα χέρια σου κρατώντας το βαρύ πιστολάκι. Τώρα μπορείς να έχεις το χτένισμα του κομμωτηρίου στο μπάνιο και όχι μόνο.

Υποπόδιο

Γιατί να κινδυνεύετε να χτυπήσετε κάθε φορά που αποφασίζετε να περιποιηθείτε τα πόδια σας; Αυτό το υποπόδιο είναι η λύση για σας!

Λουτήρας για παιδιά

Οι μαμάδες ξέρουν. Η ώρα του μπάνιου των μικρών τους δεν είναι εύκολη. Με αυτό το “καταβρεχτήρι” οι δυσκολίες περνούν και το μπάνιο του παιδιού δε μοιάζει πια βάσανο.

Καθαριστής καθρέφτη

Πόσες φορές έχετε σκουπίσει τον καθρέφτη του μπάνιου με την πετσέτα μετά το ντουζ σας; Ξεχάστε τα χνούδια πάνω στον καθρέφτη. Σε υαλοκαθαριστήρα αυτοκινήτου παραπέμπει, αλλά δεν πειράζει, εμάς μας βοηθάει!

“Στίφτης” οδοντόκρεμας

Πείτε μου δεν σας εκνευρίζει όταν η οδοντόκρεμα έχει σχεδόν τελειώσει και εσείς δεν μπορείτε να βγάλετε από το σωληνάριο τις τελευταίες σταγόνες της; Ευτυχώς βρέθηκε λύση και για αυτό!