Πασχαλινές λαμπάδες από σχολεία και ιδρύματα: Πανέμορφες και για καλό σκοπό!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις γιορτές του Πάσχα και οι νονές και νονοί έχουν αρχίσει να ψάχνουν λαμπάδες και δώρα για τα αγαπημένα τους βαφτιστήρια.

Όπως προστάζει η παράδοση, τα πασχαλιάτικα δώρα θα συνοδεύει η λαμπάδα για το αναστάσιμο φως.

Και επειδή Πάσχα σημαίνει αγάπη και προσφορά, τη λαμπάδα μας μπορούμε να την προμηθευτούμε από ένα φιλανθρωπικό σύλλογο ή ένα σχολείο, έτσι ώστε και να τηρήσουμε το έθιμο και τα χρήματά μας να διατεθούν για καλό σκοπό.

Σχετικά άρθρα: Βρήκαμε τις πιο όμορφες λαμπάδες της αγοράς – Πολύχρωμες, με πρωτότυπα σχέδια και χρώματα

Φτιάξτε μόνοι σας τη λαμπάδα σας ή για το βαφτιστήρι σας με τα πιο υπέροχα υλικά

Ένα Όνειρο Μια Ευχή

Ο Σύνδεσμος Ένα Όνειρο μια Ευχή για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις διαθέτει προς πώληση πασχαλινές λαμπάδες προς 3 ευρώ την μία, καθώς επίσης πασχαλινά Φλιτζάνια προς 5€ το ένα, φλιτζάνια προς 5€ το ένα, τετράδια 5 ευρώ το ένα, που φιλοτέχνησαν με πολλή αγάπη, μεράκι και αλληλεγγύη τα παιδιά του Συνδέσμου.

Επίσης, διατίθενται στεφανάκια μεγάλα από σκοινί (10€) και μικρά ξύλινα (6€)Επίσης διατίθενται πολλά είδη και κάρτες για βαπτίσεις και γάμους.

Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου

Πασχαλινές Λαμπάδες για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Διαθέσιμες στο e-shop του συνδέσμου με εισφορά 3,50-4,50 ευρώ

Δημόσιο και Κοινοτικό Σχολείο Καϊμακλίου

Ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου έφτιαξε λαμπάδες με πολύ κέφι και μεράκι Οι λαμπάδες στοιχίζουν 2 ευρώ μόνο.

Τα έσοδα από αυτές θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση της Μαρίας Μάρκου,  από το Παραλίμνι, μητέρας δύο παιδιών που για λόγους υγείας πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό.

Β’ Δημοτικό Σχολείο Τσερίου

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου μας αποφάσισε να διαθέσει προς πώληση χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες σε διάφορα σχέδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις λαμπάδων θα διατεθούν για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών των τάξεων του σχολείου.

Η τιμή των πασχαλινών λαμπάδων έχει καθοριστεί στα 3 ευρώ για κάθε μία λαμπάδα. Τα σχέδια φαίνονται στις πιο κάτω φωτογραφίες για να μπορέσετε να διαλέξετε και να παραγγείλετε αυτές που προτιμάτε. Για τις παραγγελίες σας παρακαλώ όπως συμπληρώσετε το δελτίο παραγγελίας που βρίσκεται πιο κάτω.

Στο κουτάκι, κάτω από τον κωδικό της/των λαμπάδας/ων που έχετε επιλέξει, σημειώστε την ποσότητα και στο κάτω μέρος σημειώστε το Συνολικό Ποσό που αντιστοιχεί στον συνολικό αριθμό λαμπάδων (€3 για κάθε μία).

Οι λαμπάδες θα παραδοθούν στα παιδιά πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Και σοκολατένια αυγά!

Κι επειδή τη λαμπάδα τη συνοδεύουν σοκολατένια αυγά ή κουνελάκια, το Δημοτικό Σχολείο Μενεού έχει να προτείνει τα δικά του αυγουλάκια για τα βαφτιστήρια και όχι μόνο!  Δημιουργία του Συνδέσμου Γονεών διατίθενται προς πώληση στην τιμή των 8 ευρώ.