Παγκόσμια συγκίνηση για τον 9χρονο με νανισμό: Γνωστός κωμικός του έστειλε 150.000 δολάρια!

Μεγαλειώδης και συγκινητική ήταν η συμπαράσταση του κόσμου παγκοσμίως στον 9χρονο Κουάντεν από την Αυστραλία, ο οποίος δέχεται αδιάκοπο bullying από τους συμμαθητές του επειδή γεννήθηκε με νανισμό.

Η μαμά του δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που πραγματικά μας ράγισε την καρδιά, στο οποίο το παιδί κλαίγοντας ζητά να αυτοκτονήσει. Η πράξη αυτή της μαμάς έμελλε να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του γιου της…

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! ?

Gepostet von Yarraka Bayles am Dienstag, 18. Februar 2020

Λίγες ώρες αργότερα, το βίντεο έκανε τον γύρο του πλανήτη προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση σε εκατομμύρια κόσμου. Αμέτρητοι ήταν και οι επώνυμοι που έστειλαν στον Κουάντεν τη συμπαράστασή τους, μεταξύ των οποίων και ο κωμικός Brad William που επίσης έχει νανισμό.

Δίχως να χάσει χρόνο, ο κωμικός συγκέντρωσε μέσω της σελίδας GoFundMe σχεδόν 150.000 δολάρια, με σκοπό να στείλει το αγόρι στην Disneyland και να ευχαριστηθεί παιχνίδι με την ψυχή του! Σχολίασε δε μέσω της σελίδας: «Δημιουργώ αυτό το GoFundMe για να κάνω γνωστό στον Quaden ότι ο εκφοβισμός δεν θα γίνει ανεκτός και ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που αξίζει χαρά».

Πρόσθεσε δε ότι «Θέλω ο Quaden και η μητέρα του να πετάξουν στην Αμερική, να τους φέρω σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και να τους πάω στη Disneyland. Δεν το κάνω μόνο για τον Quaden, αλλά και για όποιον έχει δεχθεί bullying στη ζωή του και του είπαν πως δεν ήταν αρκετά καλός. Ας δείξουμε στον Quaden και σε άλλους ότι υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο και πως την αξίζουν». Ο κωμικός δήλωσε ότι εάν συγκεντρωθούν πάρα πολλά χρήματα, το πλεόνασμα θα προσφερθεί σε οργανώσεις που στηρίζουν θύματα εκφοβισμού. Μέχρι την Πέμπτη, η σελίδα είχε ήδη 6.500 δωρητές.

Ανάμεσα στους διάσημους που συμπαραστάθηκαν στο παιδί ήταν και ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν, ο οποίος του έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα: «Quaden, είσαι πιο δυνατός απ’ όσο πιστεύεις και είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι καλοί με τους άλλους γιατί ο εκφοβισμός δεν είναι αποδεκτός. Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη, οπότε ας θυμηθούμε, κάθε άνθρωπος μπροστά μας αντιμετωπίζει μια δική του μάχη και πρέπει να είμαστε ευγενικοί».